fuj ty kokso..inak kedsom prisla z vonka tak na Pc bol presne tneto clanok lebo mama to kukala fuuj.. atovidoe je uplne nechutne najviaac ta zena..:/ ble
A tá oná nevyzerala nejako tak proste že "aaa, čo sa to so mnou deje!!". Kebyže sa to stane mne, tak ja som tam už úplne niekde z toho, že mi vidno kosť, že už skáčem asi aj pod vlak
@indifferentgirl presne zee nebola lnetak aaa kricala ale jabysom to tiwz riadne prezivala zas pod vlak bysm neskocila nevime kao byis chcela vtkaom stave skocit ale jak sa jej tma vomt sprtal a este natu kost tak zaklopkal no humus!
a že čím sú inšpirované zobie filmy .... ale tak hnus no... však to sú samovrahovia...kss mnohý ludia trpia rôznymi chorobami, majú nehorázne bolesti často deti každý dotyk im je bolesťou a takto si to jebnutý ludia spôsobojú samy.... a v tom zložení že benzín? kam až tá jebnutosť ide prosím....
nechce sa mi to čítať celé toto tu tak neviem či tu taký názor už bol...ale myslíte že to vymyslel niekto kto sa chce zbaviť narkonanov alebo len velmi sprostý drogdržgoš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A tá oná nevyzerala nejako tak proste že "aaa, čo sa to so mnou deje!!". Kebyže sa to stane mne, tak ja som tam už úplne niekde z toho, že mi vidno kosť, že už skáčem asi aj pod vlak
..kvak..
a reklama na Lidl wtf, to ma dostalo
ale ten koniec sila, ze vobec este zila ...
Ktorý kretén to vymyslel a ešte ide zarábať na tom že ľudia budú umierať. hnus...Svetu vládnu peniaze a sprostý ľudia (ach)
No comment.
» diva.aktuality.sk/clanok/31514/ta...
človek, ktorý si to šlahne je... neviem prísť na správny výraz.