vobec neviem vykrikovat cez hodiny aj ked si doma poviem ze budem. ale proste sa to neda a potom sa so mnou ani nikto nebavi a mna to strasne mrzi potom a pripadam si tam byt taka nazvis a proste tak PROSIM PORADTE MI KAZDY NORMALNY NAZOR SA CENI (( UZ
@magick55 no chcem tam normalne zapadnut lebo som prvy rok na hotelovke a proste chcem zapadnut a vsetci cez hodiny vykrikuju tak chcem aj ja mozzno by som tak nejako zapadla lebo vsetci ma maju za uplne tichu tak preto
@gertri tak jedno ti poviem...na silu sa to nedá. ak nemáš nato povahu tak sa môžeš aj na hlavu postaviť, podoprieť sa ušami a aj tak nič nedosiahneš. A ty si fakt myslíš že tým že budeš vykrikovať blbosti budeš zaujímavá alebo lepšie zapadneš? Keď už tak strašne chceš zapadnúť tak sa skamaráť s ostatnými a rozprávaj sa s nimi a nie takto...
vykrikovať v triede? myslíš všetky tie "vtipné" , "trefné" a "vysoko inteligentné" komentáre off topic ku všetkému, čo má z časti dvojzmyselný charakter na úrovni 12ročných chalanov ktorým semená tlačia na mozog?
len nevykrikuj!!! to nerob, ja osobne takéto veci neznášam a neznášal som ich ani v škole keď sa jeden cez druhého začali prekrikovať a zrazu nebolo počuť ani učiteľa, proste píli mi to uši, radšej seď na riti ticho celú hodinu a kreslí si alebo dačo čítaj, uč sa na ďalšiu hodinu, je to oveľa viac zmysluplné ako vykrikovanie
Sprav niečo preto aby ťa zobrali do kolektívu napr. pozvi pár spolužiakov do mesta na kofolu alebo chodte do lesa na opekačku...je veľa spôsobov ako zapadnuť do kolektívu ,ale nie to ,že budeš vykrikovať cez hodinu to nie...
aha. cize ked vsetci vykrikuju a su blbi, tak aj ty chces taka byt? blba? ........ mne sa to osobne nepaci, ked sa niekto musi na nieco hrat a vykrikovat na hodinach, len aby bol zaujimavy pre okolie. (ach) a za 35 dni zalozit take mnozstvo diskusii. wow
co ti je*e? naco by si vykrikovala? len si to pokazich u ucitelov ked ta budu napominat, ako ked raz zacas trepnes daku hovadinu tak fajn....napr. moja spoluziacka je strasna bifloska a ked vie spravnu odpoved nepovie ju nahlas, a mne to ide tak na nervy ze az na nu zvrieskem nech otvori tie usta konecne....no nepomohlo
@antifunebracka ani si nikdy nebol, takze nehraj formy ze "uz nemusis" a hej, mas, no chval sa s tym stale ale vies ako sa to hovori - taka fajna baba s takym chujom ale nie, uz to prehanam, prepac
@acvd43xa7w ty sa ozyvaj, zubejda tak vis ako-dakto ma partnera a dakto travi noci sam s flaskou na intraku ale vcelku mas pravdu ja som tiez vzdy tvrdil, ze ma na viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
zacinam si o tebe mysliet ze si retardovana
lebo takto pôjdeš niekomu tak maximálne na nervy
nie, ďakujem.
zase sa nerob moc hrdinka teraz aj vo fore aj v tskach
uz sme mali toto forum od teba minuly tyzden mame tento bude aj buduci? tesim sa