@h8u Normálne kvalitné talianské špagety som jedla hádam len raz, v jednej reštaurácii v Limbachu... booože, ale boli drahšie ako vyprážané mäso s opekanými zemiakmi a prílohou.
Nejedavam spagety v jedalni. Ked, tak doma, v restauracii - lyzicou a vidlickou. Ale vazne len vynimocne, ja spagety moc nejedavam, odkedy som sa z nich otravila v tabore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Hrozne sa mi páči, ako je vždy na jedálničku napísané "Boloňské špagety". "Boloňský" má byť asi ten kečup, pretože iné prísady tam nie sú.
Nám v jedálni dajú len vidličku keď sú špagety, ale raz som si zobrala aj lyžicu a všetci po mne čumeli ako tela na nové vráta.
a ešte viacej neznášam kečup
takže žeriem len tie svoje domáce a vidličkou
Paličky ani chytiť do ruky neviem... teda neviem ako sa správne držia
Ináč akurát ich papám s mortadellou preisotu len vidličkou...
ja som to skúšala, ale ich nepoužívam možno by si to mohla skúsiť najprv s rizotom alebo ryžovým nákypom
@snehovavlocka môj brat raz skúšal tarhoňu a porciu čo mal na tanieri zjedol za dve hodiny
- len zial casom sa presadili plytke taniere, a tak svoje uplatnenie nasla aj lyzicka
. . . vcelku zabavne