V sne som prežila smrť svojho najlepšieho kamoša, všetko bolo také živé, aj pocity aj všetko, dokonca som aj plakala v sne, videla som ho na nosidlách atď. Zobudila som sa na svoj vlastny plač, mala som mokrý celý vankúš od slz, odvtedy som taká slabá, pl
boze vedtak cottoak beres bol to len sen.. podlamna to moc prezivas a sito sama zhorsujes ked nato myslis..aja som mala raz takyto sen a tiez ked som sa zobudila som revala..ale potomto preslo mozno kedto stale budessi pripominat tak este sato privola ale to ta nechcem strasit tak radsej mysli na pekne veci..
Veľmi Ti na ňom záleží → bojíš sa o neho → veľmi záleží = veľmi sa bojíš → strach sa dostane do podvedomia → podvedomie vyprodukuje sen → sen je reálny, pretože máš fajn vypracovanú vizuálnu fantáziu → to je všetko.
@7 ale predtým som sa nebála o neho, ani mi nenapadlo že taký hnusný sen sa mi môže snívať, on sa mi prisnil len tak chápeš z ničoho žiaden podklad na strach tam nebol ... a záleží mi na ňom už pár rokov, ale také sa mi ešte nesnívalo. väčšinou sa mi nič nesníva a keď už tak nejaká bezpointová somarina ktorú hneď zabudem
ja som sa asi tak v stredu zobudila na svoj plač :/
v tom sne sa mi snívalo, že ma idú zabiť a že vlastne proti mne boli moji kamoši a ja som chcela od niekoho aby ma objal a né aby som umrela sama a ešte s pocitom,že veľa kamošov bolo vlastne proti mne :/
je to svinsky pocit...mne sa snivalo ze moju priatelku pred mojimi ocami zrazilo auto...v tom sne som v amoku rozbil soferove okno, vytiahol ho von z auta cez tu dieru a strasne som ho dokopal..
Ahoj, nikdy by som neverila ze viacerym ludom sa sniva to iste ...
Mne sa zo stredy na stvrtok snival podobny sen ze moj spoluziak a zaroven dobry kamos zomrel...
Divne bolo to ze ho olupil niekto a ptm ho zabil , moj sen mal dej, pribeh, pointu proste vsetko a bolo to take skutocne aj ja som tam velmi plakala a kricala ze preco sa to stalo a zobudila som sa s tym ze mi tecu slzy mam plny nos a ptm ked som zasvietila svetlo tak som zistila ze mam dost cervene oci... hned rano som si overila ci kamos zije a nastastie ano
A ja mam tiez take pocity ako ty od vtedy co sa mi to snivalo sa nemozem na nic sustredit, nedavno som kukala komediu no aj pri tom som plakala a celkovo sa citim unavena nic nevladzem robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Veľmi Ti na ňom záleží → bojíš sa o neho → veľmi záleží = veľmi sa bojíš → strach sa dostane do podvedomia → podvedomie vyprodukuje sen → sen je reálny, pretože máš fajn vypracovanú vizuálnu fantáziu → to je všetko.
Zabudni na to čím skôr → bude Ti dobre.
potom som mu pol dva volala v zachvatoch, ze ci je v proiadku...
v tom sne sa mi snívalo, že ma idú zabiť a že vlastne proti mne boli moji kamoši a ja som chcela od niekoho aby ma objal a né aby som umrela sama a ešte s pocitom,že veľa kamošov bolo vlastne proti mne :/
nepríjemný sen
Dokonca ma to aj bolelo a bol to vôbec dosť realistický sen, spotený a roztrasený som sa budil.
Ahoj, nikdy by som neverila ze viacerym ludom sa sniva to iste ...
Mne sa zo stredy na stvrtok snival podobny sen ze moj spoluziak a zaroven dobry kamos zomrel...
Divne bolo to ze ho olupil niekto a ptm ho zabil , moj sen mal dej, pribeh, pointu proste vsetko a bolo to take skutocne aj ja som tam velmi plakala a kricala ze preco sa to stalo a zobudila som sa s tym ze mi tecu slzy mam plny nos a ptm ked som zasvietila svetlo tak som zistila ze mam dost cervene oci... hned rano som si overila ci kamos zije a nastastie ano
A ja mam tiez take pocity ako ty od vtedy co sa mi to snivalo sa nemozem na nic sustredit, nedavno som kukala komediu no aj pri tom som plakala a celkovo sa citim unavena nic nevladzem robit
Takze sme na tom podobne
Neber ma vážne a ak to neprejde tak vyhľadaj psychológa.