V stredu som bol vonku s kamošmi,a jeden opití cigán do mna hodil sklenenu flasu a rozbil mi hlavu.
.. No a ja som neudrzal nervy a par krat som mu dal do jeho tvare.... Niekto z okna z jednych bytoviek krical, a potom asi on zavolal policiu..No a nevladal som im ujst...A ked ze som uz zodpovedni sam za seba, v utorok na dalsi tyzden idem na sud..
Dosť záleží od toho, ako "kvalitne" si mu dal do tváre. Pretože by to mohlo byť aj ublíženie na zdraví. Pokiaľ si naozaj "nič také neurobil", môžeš z toho vyviaznuť bez trestu.
Ale na mieste toho cigáňa by som nevolal políciu, pretože v jeho prípade to môže byť zase opilstvo. Pokiaľ ti ani on nič také neurobil, tak sa to nemusí riešiť.
Ináč všeobecne by som povedal, že by mal byť na tom horšie ten cigáň.
Obrana musí byť primeraná útoku.... takže keď si to s tou nakladačkou prehnal, tak budeš mať problém akurát ty ale to zhodnotí súd, ty musíš vedieť či to bolo primerané, alebo si to prehnal
@tysikar je to celé pičovina a vymýšlaš si už len preto že náš súdny systém nepracuje tak rýchlo a súd v takomto prípade bude najskôr tak o tri mesiace.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale na mieste toho cigáňa by som nevolal políciu, pretože v jeho prípade to môže byť zase opilstvo. Pokiaľ ti ani on nič také neurobil, tak sa to nemusí riešiť.
Ináč všeobecne by som povedal, že by mal byť na tom horšie ten cigáň.
neskoršie ťa chytia tí cigáni a máš po piči