V poslednom čase (pol roka) sa mi všetko kazí, v ničom sa mi nedarí, škola nula bodov, a vzťahy s kamarátmi idu dole vodov stratila som u nich dôveru, nemám ani chalana, a nemôžem si nájsť...cely týžden sa už len teším na piatok kedy konečne vypadnem s r
začni sa viac učiť .... pre niečo si tú dôveru stratit musela .."cely týžden sa už len teším na piatok kedy konečne vypadnem s reality (alkohol) a len cez víkend si uživam s chalanmi" toto vyznie akože si radodajná a možno to aj sere kamarátov a ludia ta beru ako beru .a nehladaj si chalana nasilu nieje to povinnosť.. problem solved
mala by si si nájsť nejaký normálne hobby...aspoň nebudeš mať na tú "depresiu" čas...bože, dievča máš 17 rokov a vravíš že tvoj život je tragédia - nemáš ruky alebo nohy? máš chorobu ktorá ťa o 2 roky zabije? máš kde bývať, máš čo jesť? nevieš čo je to "byť v troskách", nevieš čo to je ak sa ti nedarí, nevieš čo je to riešiť veci - čo budem dnes jesť a kde budem spať...nevieš nič, tak láskavo prestaň hovoriť že tvoj život je tragédia...
"môj život je jedna velká tragédia" ... O_________o ... maš rodičov, maš čo jesť dokonca si aj cez vikendy uživaš s chalami... dievča, popremýšľaj prosím čo si napísala
škola je u mna -10 bodov a žijem
Keď si stratila dôveru u kamaratov, tak si niečo musela spraviť !!! ... ja by na tvojom mieste by som sa to snažila dať do poriadku
usporiadaj sa. obmedz alkohol, obmedz/zruš užívanie si s chalanmi...možno aj to je dôvod prečo nemáš nikoho? nie žeby to bola nejaká zásadná vec do života mať frajera.
skús sa venovať škole namiesto blbostí a ber toto len ako prechodné obdobie.
Presne pre tento tvoj prístup. Minimálne ja neznášam ľudí čo sa takto ľutujú a správajú, takže sa usmej, vykašli sa na chalana, na piatky a nájdi si niečo prečo žiť.(čo je niekedy fakt ťažké, mne to trvalo dosť dlho a tiež som sa zrovna vtedy neusmievala)
Využívaj volný čas.. športuj, hraj na nejaký nástroj, spievaj, maluj, kresli... Je toľko vecí a aktivít ktoré možeš robiť .. Kamaráti... najdi si lepších čo ti stoja za to, polepši sa aj ty a hlavne sa zamysli sama nad sebou pretože nič nie je len tak si mladá, hlavu hore
všetci ti radia dobre. Pozbieraj sa trošku. vždy môžeš začať "od znova" . Držim ti palce. a inak len tak pomimo vždy ked počujem slovo "troska" tak ma napadne vysoká pec na železo
a urcite nie si troska ani tvoj zivot nie je tragedia, birdz nie je miesto kde clovek dostava druhu sancu zacat skvely zivot, niektori ludia sa maju proste len tak dobre, ze potrebuju zazit skutocnu zivotnu krizu aby si vedeli cenit co maju a nerobili sa zaujimavymi tym, ze o sebe prehlasia, ze alkohol je jedine vychodisko z ich tragickeho zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
škola je u mna -10 bodov a žijem
Keď si stratila dôveru u kamaratov, tak si niečo musela spraviť !!! ... ja by na tvojom mieste by som sa to snažila dať do poriadku
skús sa venovať škole namiesto blbostí a ber toto len ako prechodné obdobie.
Presne pre tento tvoj prístup. Minimálne ja neznášam ľudí čo sa takto ľutujú a správajú, takže sa usmej, vykašli sa na chalana, na piatky a nájdi si niečo prečo žiť.(čo je niekedy fakt ťažké, mne to trvalo dosť dlho a tiež som sa zrovna vtedy neusmievala)
nemáš rakovinu a ani tretie prso na čele aby bolo tak ťažké "netragédovať"
prestan sa lutovat
ked chces v sebe zmenu tak ju sprav, co ti brani?
a urcite nie si troska ani tvoj zivot nie je tragedia, birdz nie je miesto kde clovek dostava druhu sancu zacat skvely zivot, niektori ludia sa maju proste len tak dobre, ze potrebuju zazit skutocnu zivotnu krizu aby si vedeli cenit co maju a nerobili sa zaujimavymi tym, ze o sebe prehlasia, ze alkohol je jedine vychodisko z ich tragickeho zivota
vrana k vrane sada.. kazdy vyhladava takych ludi, aky je sam... to znamena, nehladaj u tvojich parťákov nieco, co ani ty nemas...