Ahoj nie som z tych co by sa potrebovali na vsetko pytat a ani nie som z tych ktori by mali neviem akeho lepa navstivit zubara avsak je tu mensi problem.Viem ze sa to tu uz raz kedysi davno pradavno riesilo ale co mi pamat siaha v tej diskusii ak tu vobec
Paralen mi vzdy pomahal ked ma bolel zub ale zas ked ta to moc boli..kasli na skolu a chod k zubarovi ..lebo aj tak zo skoly mat nic nebdues ked ta to bude beliet...a @1 ma pravdu
nieco prosti bolesti..trebars obycajny ibalgin? plus napr koncentrovany salviovy caj alebo propolisovu tinkturu.. protizapalove veci co by ti mohli utisit bolest..
je utorok večer a ty si nenájdeš až do pondelka čas navštíviť zubára? akože je to tvoje zdravie, ale môže to byť aj niečo vážnejšie, čo sa ibalginom a nurofenom liečiť nedá
ten zub aj tak pojde von.... s tym uz nic nespravim jedneho dna si pochutnavam na orechoch a tak hnusne som zakusol ze sa mi nalomil potom mi ho 3 krat opravovali a lekar povedal ze ak zacne zase boliet musi sa vytrhnut..... takze mi moze byt fakt jedno ci to bude dnes alebo v pondelok ale ja fakt nechcem tento tyzden chybat..... tu alpu vyskusam ked hovoris ale dufal som v nieco konkretne specializovane na tento problem..... ale take asi neexistuje co....
@11 tvoj zubar neordinuje poobede? bolest zubov je fakt zla, po par dnoch ta to moze zacat boliet az tak, ze budes mat teploty alebo zavrate, chces to riskovat?
no dobre dobre tak som isiel dospel som k zaveru zdravie>skola .... diky za rady cenim si to aj tak pokial to tu admin zmaze nemam nic proti .... sorry za v podstate zbytocnu diskusiu.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov