mám takú otázku na vás, hlavne pre tých čo videli horor v zajatí démonov premierovaný minulý rok. Horor sa mi celkom pozdáva a páči, niečo neobvyklé a zaujímavé. No, neviem či tomu mám veriť čo sa v tom filme odohráva pretože je vraj natoče
filmy su vzdy tocene tak, aby dobre zarobili, takze su tam urcite aj nejake neskutocne alebo prehnane veci..aj ked tento film mi pride ako jeden z realnejsich
@n0win0u
Povedal by som ti že aj teba môže diabol posadnúť a to veľmi ľahko keď nie si pokrstený ale ako vidím tvoju posmešnú reakciu na exorcismus tak cez teba už diabol účinkuje.
@18 si prijebaný čo som si zo zaujímavosti o tom čosik čítal tak vraj diabol posadáva čisté duše aby poškodil bohu na evila kao nowic sa môže vysrať ako dobré fantasy ale hanbi sa že viem o tom ja a ty nie ked chceš moralizovať
@barky tomu raf, nalepit nalepku sezam dzizsovi na tvar
@22 slovo parcionalny by som si s kludom nechal aj vysvetlit. a ak by to aj bol "preklep" a slo by o slovo parcialny, tak tu vetu by som si nechal vysvetlit v tom pripade
Myslím si, že exorcizmus ako jav, naozaj existuje. Odohralo sa už veľmi veľa prípadov založených na posadlosti démonov na ľuďoch. Ale o tejto téme by sa dalo diskutovať veľmi veľa. Pretože, niekedy ide aj o racionálne vysvetlenia. Osobne si myslím že existujú aj iné sily ako je gravitačná sila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
myslim ze toto ti pomoze ak vies po anglicky
jaaaj
» fandimefilmu.cz/clanek/4273-v_z...
Povedal by som ti že aj teba môže diabol posadnúť a to veľmi ľahko keď nie si pokrstený ale ako vidím tvoju posmešnú reakciu na exorcismus tak cez teba už diabol účinkuje.
pre neznalych
@18 si prijebaný čo som si zo zaujímavosti o tom čosik čítal tak vraj diabol posadáva čisté duše aby poškodil bohu na evila kao nowic sa môže vysrať ako dobré fantasy ale hanbi sa že viem o tom ja a ty nie ked chceš moralizovať
@19 co davas, ja som cista dusa
@22 slovo parcionalny by som si s kludom nechal aj vysvetlit. a ak by to aj bol "preklep" a slo by o slovo parcialny, tak tu vetu by som si nechal vysvetlit v tom pripade
racionalne vysvetlenia a jebne sem fotku babiky posadnutej mi bok vyjebalo prave
jj ine sily boha mna rozjebe