Minulý rok som mala len jednu bundu a tú som nosila na snowboard. Tento rok mám na snowboard nakúpených moc moc moc búnd...
Všeobecne ale von nosím kabát...
ako sa podarí cez jeseň a začiatkom zimy tenký kabátik, potom prechádzam na hrubší a tento týždeň bola taká kosa každý večer že chodím vo vetrovke na lyžovanie
Mama mi darovala pred rokom jednu páperovú bundu, môžem to nosiť aj ako elegantný kúsok, aj... menej elegantný a navyše má zvláštne zapínanie, vďaka ktorému vyzerám ako holub
mám rada kabáty, ale je mi v nich zima a strašne dlho trvá, kým na seba nájdem vhodný kabát, keďže som malá, chudá a šetko mi je proste veľké, takže vetrovka je častokrát ľahšia a pohodlnejšia alternatíva
kabatov mam pat, teraz sa mi jeden dojebal, takze uz len styri, ale su tenke takze mrznem, novy kabat je na ceste, nie je to ani vetrovka ani kabat, neviem jak to mam nazvat, nieco ako parka len hrube
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Minulý rok som mala len jednu bundu a tú som nosila na snowboard. Tento rok mám na snowboard nakúpených moc moc moc búnd...
Všeobecne ale von nosím kabát...
na bezne nosenie mi pride strasne neelegantna
Pohodlie a počasie ide bokom, keď je v hre swag!
Ale kabáty mám takisto rada.
No dobre, v lete by som možno mal nejakú šancu ten kabát niekam nosiť, len v zime to až tak nádejne nevychádza
@mielikki
kabát je elegancia a vetrovka pohodlie a skôr sport
preto ja nosím podľa príležitosti
zabudla som ťa tagnúť
Keď je sucho - kabát (alebo keď mám šaty)
Keď je sneh - vetrovku .. však aby som nepremokla pri šantení so snehovými vločkami ^^