co si myslite o tejto postave z FarCry3 a hercovi co ho hra (Michael Mando).. je podla vas mrtvy naozaj? (vzhladom na to ze vatsinu hry ste boli na drogach, a aj pri jeho zabijani dyka svietila a kym ste ho zabili, ste ho zabili asi 30x.. podla mna vzhla
no zazracny bol len ten zapalovac, inak sa to teoreticky da... Co mi tam ale vadilo ta magia, svietiace kompasy a kuzelna dyka.. Ja viem ze to patri ku kmenu rakyat ale mne osobne to trochu prekazalo.. Co sa tyka travy, hribov a pod, to bolo poho, ale ta magia.. Ale inak super hra, lubila sa mi.. Hlavne Vaas, to je proste najlepsia herna postava za poslednu dekadu
Vaas bola najlepšia postava z hry, výborne dabovaný, výborná gestikulácia a to jeho definition of insanity nemalo chybu, škoda že nebol hlavným bossom.
Inak keď si hráč vyberie ten "zlý koniec" a Citra zabije Jasona tak sa to dá potom ešte hrať? myslím tým zbierať poklady, relikvie...
A náhodou to zabitie bossov bolo originálne a väčšinou sa nepodarí každému ich dať na prvý krát takže podľa mňa to bolo riešené originálne a videlo sa mi to. Keby to bolo také zabitie ako hocikoho iného že proste zastrelíte bossa tak by to nebolo ono, lebo by ste ho veľmi jednoducho zabili a nemali by ste z toho žiadny zážitok
@zimme neviem, mne citra umrela, denis ju zabil ked chcel zabit mna ze som ju odmietol, a ona mu skocila do rany aby ma zachranila lebo ma miluje.. a potom sa da zbierat este,.. idem na juznom ostrove este vycistit outposty... ale inak aj citra bola trochu mimo, to nie ze hoyt z neho spravil psychopata, to kazdy na tom ostrove je mimo.. ci prof, ci denis, ci citra, ci hoyt, ci vaas ci sam inak celkovo, na ultra detailoch si vychutnavam hru, 10 minutovy vystup na horu a potom zoskok s padakom dole to ma bavi najviac
@aversio aj ja som si vybral ten záver ale duhá možnosť bola vybrať si pridať sa k Citre a to je tá zlá cesta (Jason zabije svoju frajerku a pridá sa ku Citre, tá sa s ním vyspí a zabije ho tou dýkou). Tak ma zaujíma či pri takomto konci sa dá ďalej preskúmavať ostrov
ak si vsimnete zatrepala mu ze tvoje dieta bude vladcom ostrova mozno bude dlc na far cry 3 alebo pokracovani to by som sa potesil super hra aj ked ma fyziku prvacika na zakladnej ale super,ten zapalovac mu tam dal vaas ked boli vtom dome takze mu pomohol on sam vsimam si blbosti az teraz ked to hram podruhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Inak keď si hráč vyberie ten "zlý koniec" a Citra zabije Jasona tak sa to dá potom ešte hrať? myslím tým zbierať poklady, relikvie...