že na mna nežiarli !! Vobec !! Ci uz idem von s nejakym chlapcom on nema namietky, vobec mi nekontroluje telefon, a ked s niekym dlhsie telefonujem ani sa neopyta ze kto to bol.Je mi jasne ze chalan ma miluje kedze som s nim 2roky, ale nejde mi do hlavy z
jasne,ze je to len dobree ,ze neziarli.tak ale predsa len existuje zvedavost,a len tak normalne priatelsky ako ste sa bavili by sa mohol opytat/s kym a tak.zaujmavee..hmm
nic v zlom ale jebe? by som zlamal ruky holke co by mi isla telefon kontrolovat.. to sa naozaj nerobi.. aa bud rada.. takych chalanov je malo.. bab bohuzial tiez
ocividne ta ma chalan naozaj rad a veri ti.. toto fakt neries, radsej sa z neho tes..
Keby mi baba chcela, kontrolovat dennik v telefone alebo citat spravy, tak to by sa mi naozaj nepacilo a spravila by to urcite len raz.
Ocividne si mila Nefertitti nikdy nemala za partnera niekoho kto by ti ukazal pravu tvar ziarlivosti ... ked tam premyslam ja vlastne tiez nie, ale z TV sa toho clovek nauci no nie ?
Btw. ked si pozeram spatne tvoje temy, tak mi prides znacne nevyrovnana. Mala by si si to najprv utriedit v hlavicke ty sama a potom sa stazovat tu na fore
Mňa by tiež skôr privádzalo do zúrivosti keby mi chcel partner kontrolovať telefón a podobne... Už len preto že by to vo mne vyvolávalo dojem že mi neverí... (Teda vlastne by to dokazovalo že mi neverí..)
Ozes byt len rada ze ti veri a nie je ziarlivy, a nerobi ti scenky a zo zivota peklo
Ale ty asi chces aby ti volal kazdych 10 minut a pytal sa ta kde si a co robis, zakazal ti stretavat sa so svojimi kamaratmi a kamaratkami, nedovolil ti ist von samej, na dyskoteke by si musela tancobvat len s nim alebo vobec................
a to je len male percento veci ktorymi by ti daval svoju "lasku" najavo
Tak to ti, pravdupovediac, závidím Môj frajer žiarli aj napriek tomu, že nemá na to dôvod. Žiarlivosť je dobrá vec, ale v malej miere. Skús sa ho spýtať, že prečo mu to nevadí. Len vzájomnou komunikáciou sa podľa mňa dá väčšina malých problémov vyriešiť
22. sveta pravda pokial sa nerozpravate tak naco ste spolu? lebo sa len jeden druhemu pacite? ved ste spolu dva roky takze to len taky letny flirt nebude a urcite ste rozmyslali o buducnosti. A ked uz budete spolu tak sa vyskytnu ine problemy napr. otazka spolocneho byvania, auto, popripade deti.
V profile pises ze mas 18 mozno ti pride moja rada na uzitok
Tak podla mna ho to aj tak trosku zaujima aleee nece ti to povedat aby si si nemyslela o nom ze je zirlivy..
a sak nechapem co ti na tom vadi.. Sa tes ze nechodis s dakym co ti stale kuka do mobilu,cita smsky a pod.. Bud stastna ze si si nasla chalana ktory ti plno doveruje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ked ti to tak vadi tak ho skus niekedy "podpichnut" ..
hh jj primeranu ziarlivost
Potom sa na neho nezabudni nasrať keď zareaguje na nejakú provokáciu...
prajem ti, aby na teba tvoj nasledujuci (ak bude este nejaky) ziarlil nehorazne...
nic v zlom ale jebe? by som zlamal ruky holke co by mi isla telefon kontrolovat.. to sa naozaj nerobi.. aa bud rada.. takych chalanov je malo.. bab bohuzial tiez
ocividne ta ma chalan naozaj rad a veri ti.. toto fakt neries, radsej sa z neho tes..
Keby mi baba chcela, kontrolovat dennik v telefone alebo citat spravy, tak to by sa mi naozaj nepacilo a spravila by to urcite len raz.
Ocividne si mila Nefertitti nikdy nemala za partnera niekoho kto by ti ukazal pravu tvar ziarlivosti ... ked tam premyslam ja vlastne tiez nie, ale z TV sa toho clovek nauci no nie ?
Btw. ked si pozeram spatne tvoje temy, tak mi prides znacne nevyrovnana. Mala by si si to najprv utriedit v hlavicke ty sama a potom sa stazovat tu na fore
Ale ty asi chces aby ti volal kazdych 10 minut a pytal sa ta kde si a co robis, zakazal ti stretavat sa so svojimi kamaratmi a kamaratkami, nedovolil ti ist von samej, na dyskoteke by si musela tancobvat len s nim alebo vobec................
a to je len male percento veci ktorymi by ti daval svoju "lasku" najavo
V profile pises ze mas 18 mozno ti pride moja rada na uzitok
Keďže ste už dlho spolu, chalan asi vie aká si a že žiarliť nemusí... možno... alebo to nemá v povahe.
a sak nechapem co ti na tom vadi.. Sa tes ze nechodis s dakym co ti stale kuka do mobilu,cita smsky a pod.. Bud stastna ze si si nasla chalana ktory ti plno doveruje..