samozrejme ze to vadi. ale mne vacsinou az tak nie, lebo pocuvam svoju hudbu co je ale totalny fail su ti idioti ktori chodia po meste pripadne v mhd s hrajucim mobilom v ruke...
ked idem busom/vlakom, vacsinou sa pozeram von z okna alebo zaspim, cize tu ich hudbu ani nevnimam..navyse bus/vlak je aj relativne hlucny, cize to by tu hudbu musel mat fakt nahlas, aby mi to vadilo
ja som kazde rano dochadzala a jedna trotla co tiez dochadzala kazde rano pocuvala metal ale tak nahlas ze som to pocula aj ja cez moju hudbu. velmi smutne spomienky na rana v autobuse :´(
Nedá sa to vyslovene tak povedať, že by mi to vadilo ale skrátka... nechápem takých ľudí (zvyčajne mladých). Mne by vadilo keby niekto počul čo mám práve zapnuté - cítila by som sa trápne... a navyše aj trochu rešpektu voči ostatným.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
- Sám tak nahlas počúvam hudbu
Totálne mi vadilo keď som chodil na jeden nemenovaný spoj a tam autobusár púštal na plné pecky tu reláciu hráme jubilantom
neznášam neohľaduplných ľudí...
Vrcholom je ked clovek pusta na mobile pesnicky ked ide mestom alebo v buse to nemam slov na to
A to je už čo povedať, keď to počujem a som na druhej strane busu.
ale nedávno nejaké techno shity prekričali môjho mansona to už som sa obrátila že kto to tam počúva za mnou...