Mne sa páčia mega dlhé vlasy a také sú často len predĺžené, rovnako aj s riasami a nechtami páči sa mi to ale keď niekoho ľúbim, tak samozrejme, že takého, aký/á je a moja princezná nepotrebuje žiadne umelé riasy ani nič aby bola najkrajšia
osobne poznám osobu, ktorá má všetko a ešte aj vytetované obočie miesto normálneho a ešte by som povedala, že vyzerá celkom prežiteľne, teda čo sa umeliny týka.
Vsetko z toho som uz mala, momentalne ostali uz len dlhe nechty, tych sa nikdy nevzdam. Ale predlzene vlasy nikdy viac, mala som kvoli nim len nervy stale.
Predlžené vlasy su v pohode, pokial nevidno že su predlžene, teda ten skok medzi povodnými a novymi vlasmi... lebo inak to dosť smiešno vyzerá..
umelé nechty som mala, ale neoslovilo ma to moc.. teda vobec, chvílu sa mi to páčilo, ale to dávanie dole:/ + ked niekde vidim babu so skaredo urobenymi kazí to efekt..
zastávam názor, že každý si môže so svojím životom aj telom robiť, čo chce, ale takisto sa k tomu môžem vyjadriť... takže mi vadí, ak všetky tieto veci bijú príliš do očí a vôbec sa mi nepáčia.
stačilo mi, keď dievča vedľa mňa v autobuse dvadsať minút telefonovalo so svojou kamoškou (a to nepreháňam) o svojich nechtoch, ktoré boli ružové, dlhé, umelé a otrasné... dúfam, že presne takéto typy má mužská populácia najradšej nie je nič lepšie ako sa nechať škrabkať po chrbte umelými nechtami dámou s dutou hlavou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a inak...neodsudzujem nikoho, ale.. často to vyzerá príšerne
My si tiez na telo neaplikujeme umele svaly.
Zena ma byt v tychto veciach prirodzena. Avsak nemala by byt zarastena. Pekna zena umele vlasy nepotrebuje, rovnako ani mihalnice a umele nechty, fuj.
umelé nechty som mala, ale neoslovilo ma to moc.. teda vobec, chvílu sa mi to páčilo, ale to dávanie dole:/ + ked niekde vidim babu so skaredo urobenymi kazí to efekt..
gelové nechty-gýčový hnus
predĺžené mihalnice-na fotkách to celkom dobre vyzerá
nevadí mi to, ale ja osobne by som si ani jedno z toho nedala.
zastávam názor, že každý si môže so svojím životom aj telom robiť, čo chce, ale takisto sa k tomu môžem vyjadriť... takže mi vadí, ak všetky tieto veci bijú príliš do očí a vôbec sa mi nepáčia.
stačilo mi, keď dievča vedľa mňa v autobuse dvadsať minút telefonovalo so svojou kamoškou (a to nepreháňam) o svojich nechtoch, ktoré boli ružové, dlhé, umelé a otrasné... dúfam, že presne takéto typy má mužská populácia najradšej nie je nič lepšie ako sa nechať škrabkať po chrbte umelými nechtami dámou s dutou hlavou