Záleží na tom, do akej mieri ich upravuje. Pokiaľ len mení kontrast, odstráni jednu, dve vyrážky a podobné záležitosti, je to v poriadku. No keď už sa zretušuje do stavu, kedy to už absolútne nie je on, to mi vadí...
Hlavne poslednou dobou stále vidím dievčatá, ktoré sú na fotkách úplne dokonalé, ale keď ich stretnem v realite... Ehm, zľaknem sa.
@happiness11 vystihla moje pocity uplne presne a najhorsie je, ze kopa ludi chce mat fotosop iba preto ze je to teraz in, ale vedia v nom hovno spravit, hlavne ze ho maju
nie, ak sú to len maličké úpravy s farbou, kontrastom a pod..ale niekedy áno, ked to dotyčný preháňa, a pridá tam všelijaké čačky mačky, milion hovadín, textov, za svôj veľavýznamný ksicht pridá stiahnuté scifi pozadie s vesmírnou lodou, až to celé pôsobí jak poster na nový filmový trhák ...alebo tiež kde človeku bije do očí rozmachlený, vyretušovaný ksicht vo väčšine prípadoch je to totálne katastroficky spravené a nevyzerá to pekne tak to mi niekedy lezie až na nervy ked to vidím
Pokiaľ ma to nejak extra neruší tak nie, pokiaľ je to vkusne spravené tak nie, pokiaľ si niekto odstráni vyrážku alebo podobnú chvíľkovú animomáliu tak nie.... Sama si robím fotky v ps ale ide skôr o dotváranie atmosféry... toť asi vše a obrázok nakoniec
No ked si fotku vyfotim v RAWe tak si to proste ziada upravu aspon v lightroom... upravit kontrast, vypalene miesta a podobne. Aj ked samozrejme to by mal clovek riesit este pred tym ako tu fotku urobi.. ale nie vzdy je to mozne..
nevadi mi to robim to aj ja,teda..davam si prec pehy na tvari
ale netreba prehanat s tou retusou,lebo co poznam par slecien,tvaria sa ze v PS su no.1 a potom tie fotky tak aj vyzeraju..ani jedna jedina ostra linka na tvari,vsetko prehnane rozmazane..:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Hlavne poslednou dobou stále vidím dievčatá, ktoré sú na fotkách úplne dokonalé, ale keď ich stretnem v realite... Ehm, zľaknem sa.
aj ja si sem tam upravím fotku v PS
a keď nie je, tak tiež nie, akurát sa zasmejem
( a pokiaľ niečo také má, tak si pomyslím svoje a idem ďalej )
ale zväčšovanie kôz a "svalov! je trápne
jj si to vystihol
jžš sorry neprečítal som to 14 ročné dievča sorry fakt
ale netreba prehanat s tou retusou,lebo co poznam par slecien,tvaria sa ze v PS su no.1 a potom tie fotky tak aj vyzeraju..ani jedna jedina ostra linka na tvari,vsetko prehnane rozmazane..:/
@flyleaf mne by kľudne stačilo áno, nie, a niečo medzi napríklad"podľa toho, o čo ide" alebo čokoľvek neutrálne
ale nechcem sa ti do toho motať, šak je to tvoja anketa