ešte pred nedávnom mi dosť vadilo dojedať a dopíjať aj po bližších osobách, teraz nemám problém aj po polocudzích ľuďoch, aj keď by som asi nezjedla niečo úplne rozkúsané alebo ožužlané
Tiež nemam problem kľudne ak nejaky kamarat ma bagetu a zahryzne do nej si tiež odhryznem keď dovolí alebo dojem koniec A za peknými kamarátkami... NO PROBĽEMO
No ja keď vidím v reštike či fast-foode nedojedené jedlo, vždy sa naň vrhnem. Veď v Afrike hladujú a to jedlo by sa aj tak vyhodilo, tak prečo nie? A vždy si ešte pred tým všimnem, že kto ho jedol.
V žiadnom prípade po nikom nič nezjem.. a milujem, ked ma za to niekto označí za divnú - za to, že to prosto považujem za nechutné a nehygienické a hlavne - nikoho iného sa to nedotýka.
Mne je strašne zle ked vidím spolužiakov ako si dávajú odkusnúť z bagety alebo dve jedia ten istý jogurt.. prote hnus.
Podľa toho, čo by to malo byť. Vadí mi ak vidím, že na tom nechal svoje sliny, čiže ovocie by som si umyla pred najskôr pred tým, ako by som sa ho chystala zjesť. Nezvyknem niečo také robiť často.
ja sa citim ako v nejakej nechutnej kulture, ked odo mna niekto ziada, ci si moze odkusnut z mojho jedla alebo ked ma ponuka, aby som si odkusla z jeho...akoooze a pozera, ze TY nechces MOJE jedlo? preco? a ja sa tiez pytam to iste...preco? radsej zostanem hladna, naozaj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
v škole som dojedala jedlo po celom stole ak chutilo
(kamarati)
či už ide o známych, kamarátov, rodinu...
jedine pri partnerovi to je v pohode, veď sliny, no...nie sú mi až tak cudzie
ale nehovorím, že by som po niekom blízkom nedojedla, keby som bola hladná, alebo musela...len mi to nie je príjemné a nevyhľadávam to
V žiadnom prípade po nikom nič nezjem.. a milujem, ked ma za to niekto označí za divnú - za to, že to prosto považujem za nechutné a nehygienické a hlavne - nikoho iného sa to nedotýka.
Mne je strašne zle ked vidím spolužiakov ako si dávajú odkusnúť z bagety alebo dve jedia ten istý jogurt.. prote hnus.
takmer po každom - pokiaľ by to bol človek s veľmi slabou hygienou a podobne, tak by som to zase nejedla.
@veroniques coo to u nas v triede niekedy koluje jedna lyzicka aj dve hodiny ked sa nikomu nechce ist do bufetu pre dalsie