Vadí vám, že keď založíte tému a máte tam čo ja viem aj iba 1 menšiu gramatickú chybu, ktorej ste si náhodou nevšimli, a potom skuknete tému a tam 60 komentárov a z toho 59 rieseni gramatickej chyby, slovencinari, grammar nazi......uplne od temy. Namiesto
ako veď chyby sú všade i keď aspoň ten náš jazyk by sme mohli ovládať...zabíja ma až to keď ma niekto ide opravovať z "vadí" na "prekáža" inak mi to je jedno celkom
"...Co je to gramatika? Je to clovekom vytvorený pravopis? Pravidlo ktoré niekto vymyslel a vám na tom tak zalezi? nie je to nieco ako " NÁSLEDOVANIE DIKTOVANEJ MORÁLKY?" alebo " UZNÁVANIE A STOTOZNENIE SA S MYSLIENKOU KTORÚ VYTVORILA DIKTATÚRA? " Ked budem chciet, vytvorím si vlastu gramatiku a budem nou pisat. Ked je niekde mäkké I asi budem schválne písať tvrdé Y. Ze toto svedčí o mojej inteligencií? Nie to su iba spolocenske dogmy s ktorými sa vela z vás stotoznuje, vzorce ktoré ste sa učili už malého veku..."
tymito gramatickymi pouckami sa iba rozbija debeta a odvadza sa pozornost od podstaty veci o ktorej sa bavime ... ono mozes mat hodnotny nazor rersp komentar k diskusii ale ak tam budes mat asponm jednu gramaticku chybu najde sa niekto kto ti ju vytkne a tym sa potom odvadza pozornost od podstaty veci a triesti sa myslienka .. schvalne vsimnite si to nielen tu ale aj na inych weboch sa toto deje
akože keď to je napísané hotentótsky, tak to mi vadí, ale inak v pohode prehliadam menšie gramatické chyby, zameriavam sa na obsah témy/fóra než na to, ako je napísané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja mám vlastnú (/˛°)"
Chyba sa stane každému, ale nie v 3 tých istých slovách.
"...Co je to gramatika? Je to clovekom vytvorený pravopis? Pravidlo ktoré niekto vymyslel a vám na tom tak zalezi? nie je to nieco ako " NÁSLEDOVANIE DIKTOVANEJ MORÁLKY?" alebo " UZNÁVANIE A STOTOZNENIE SA S MYSLIENKOU KTORÚ VYTVORILA DIKTATÚRA? " Ked budem chciet, vytvorím si vlastu gramatiku a budem nou pisat. Ked je niekde mäkké I asi budem schválne písať tvrdé Y. Ze toto svedčí o mojej inteligencií? Nie to su iba spolocenske dogmy s ktorými sa vela z vás stotoznuje, vzorce ktoré ste sa učili už malého veku..."
» goo.gl/B5qbX...
akože keď to je napísané hotentótsky, tak to mi vadí, ale inak v pohode prehliadam menšie gramatické chyby, zameriavam sa na obsah témy/fóra než na to, ako je napísané
PS:Ja patrím k Vám slovenčinári!