@Mizoyka ....týmto som chcela dať do povedomia absurditu niektorých diskusíí a ankiet,a ked uz sme pri tom, keby tu nie su ankety takehoto rázu čo by tu vlastne bolo?áno nudím sa ,lebo som unavená a nič sa mi nechce,práve v takýchto situáciach si zapínam net,neviem čo na ňom potom ty hladáš pokial máš tak nabitý program......
ako nexapem, to jeden clovek urobi jebnutu anketu a zrazu more jebnutyx ankiet, to uz aj v anketax musi existovat ten jebnuty "trend", ked jeden daco robi, ta budem aj ja aaaaa supeeeeeeer podme vsetci zakladat jebnute ankety o vemenax a neoholenyx penisox a tehotnyx pannax a boh zna este com
napriklad tu xyba este anketa: "Mali ste uz sex s mimozemstanom?"
@Sudruzka ak by si chcela dať do povedomia absurditu niektorých diskusií,tak by si založila diskusiu o absurdite niektorých diskusií a nezakladala by si ďalšiu takúto.
@Mizoyka ..vidíš ja som so svojou anketou spokojná a neriešim=D@She ...ty trosku skludni hormon aby si nedopadla jak histericka sliepočka.@Fxx..dobre som z toho hotová.....=DD
Snažila som sa myslieť a odpovedať (spolu s dotazom, kt. mi napadol), ale keď som si prečítala príspevok, kde na konci každého slova je x a pritom to má byť kritizujúci príspevok na autorku ankety a jej v podstate detinskosť...prepáčte, ale nebudem hlasovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ako nexapem, to jeden clovek urobi jebnutu anketu a zrazu more jebnutyx ankiet, to uz aj v anketax musi existovat ten jebnuty "trend", ked jeden daco robi, ta budem aj ja aaaaa supeeeeeeer podme vsetci zakladat jebnute ankety o vemenax a neoholenyx penisox a tehotnyx pannax a boh zna este com
napriklad tu xyba este anketa: "Mali ste uz sex s mimozemstanom?"
no ja net nepoužívam na zhovaďovanie samej seba
pekna zena nema take velke cierne chlpy...fuj!
tebe jebe?