To je civilizačná otázka. Existencia človeka závidí od iného človeka inak by človek neexistoval. A keď vadia ľudia ľuďom, tak kým potom sú? Vadia sami sebe alebo len tým divným spôsobom; ja a nikto iný.
@2 tiež mi starí dosť vadia, správaním sú na tom horšie ako deti do 5rokov. Často dokonca mám pocit že veľa veci robia naschvál. A keď začnu poučovať že v ich časoch... alebo že "pán boh" a... ako, ja som milý a mierny človek ale toto fakt nie!
a druhá skupinka sú klamári, 3x a u mňa taký človek už viac nemá šancu.
Tak (nevravím,že sa mi každého výzor páči ) ale určite mi to nevadí. Každý sa oblieka ako chce.
A správaním nu tak to už je o inom..strašne mi vadí banalita ľudí, že nerozmýšľajú poriadne nad vecami..a keď sa ľutujú ,,ja sa zabijem lebo mi mama nekúpila lízatko,, . ,, Ja mám taký hrozný život lebo ma nikto nemá rád,,
tak toto je čistá smrť.
@chidori tak tak, pravdu máš ľudia sa nepoučia ,nechcú sa poučiť.
Mam rad ludi nikto mi nevadi, ale preco sa to do prdele tak rychlo mnozi ? Su z toho nervy, konkurencia, rivalita na kazdu poziciu je 1000 uchadzacov , prace menej, ako obyvatelov a spotreba vacsia, ako je planeta schopna poskytnut.
Chapem, ze rodina je zakladna ekonomicka jednotka, a cim viac ludi, tym lepsie pre pokrok ale dokedy budeme ignorovat, ze tento system nas zlikviduje.
Znizili sme umrtnost vdaka vede a poznaniu, zakonom, mieru, delbe prace a tym sme porusili prirodne zakony, ktore bezne v zivocisnej risi zabranuju premnozeniu.
Vymysleli sme system, ktory podporuje a potrebuje nase premnozenie.
Nieco take, ako stastny koniec je pre ludstvo nemozny. Na jednej strane oddalujeme nevyhnutny zanik tym, ze ideme dopredu, na druhej strane nas presne tento postup znici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale vo všeobecnosti si život bez iných ľudí neviem predstaviť.
Mne vadí ľudská hlúposť, krivda a nepoučiteľnosť.
a druhá skupinka sú klamári, 3x a u mňa taký človek už viac nemá šancu.
A správaním nu tak to už je o inom..strašne mi vadí banalita ľudí, že nerozmýšľajú poriadne nad vecami..a keď sa ľutujú ,,ja sa zabijem lebo mi mama nekúpila lízatko,, . ,, Ja mám taký hrozný život lebo ma nikto nemá rád,,
tak toto je čistá smrť.
@chidori tak tak, pravdu máš ľudia sa nepoučia ,nechcú sa poučiť.
vieš koho mám namysli?
ale nie,
len nám dvom s ňou trošku prekáža istý človek,
však?
Už len tou gramatikou si mi začal vadiť!!
Vadí mi veľa ľudí, asi len jedna osoba zatiaľ nie a to je...?
@adrianne ty vieš ;* teda samozrejme že aj ty mi nevadíš, občas, ale vieš kto hlavne.
A ak môžem aj za teba povedať, tebe vadí každý!
To sú tie organizmy čo žijú okolo teba a čo si vlastne aj ty.
Chapem, ze rodina je zakladna ekonomicka jednotka, a cim viac ludi, tym lepsie pre pokrok ale dokedy budeme ignorovat, ze tento system nas zlikviduje.
Znizili sme umrtnost vdaka vede a poznaniu, zakonom, mieru, delbe prace a tym sme porusili prirodne zakony, ktore bezne v zivocisnej risi zabranuju premnozeniu.
Vymysleli sme system, ktory podporuje a potrebuje nase premnozenie.
Nieco take, ako stastny koniec je pre ludstvo nemozny. Na jednej strane oddalujeme nevyhnutny zanik tym, ze ideme dopredu, na druhej strane nas presne tento postup znici.
To je tá realita.
Robíme veci ktoré nás ničia.