ale nemali by na to príliš upozorňovať (napr. keď si deva s riadnou celulitidou kúpi také tie mini šortky, čo pol rite trčí... nah, nevyzerá to úplne najlepšie. Nevravím, že by mala nosiť dlhú sukňu zas, len trošku dlhšie šortky. Nech trčí aspoň menšia časť s celulitidou... )
pokial má len troška, tak to vyzerá normálne...ale podla mňa celulitída na velmi chudej postave vyzerá horšie, než na takej postave, akú má dajme tomu beyoncé...
Mám oboje. To by som bola pekná sviňa, keby mi to malo na ostatných vadiť Vôbec si niečo také nevšímam. A u seba si všímam iba moju celulitídu, ktorá mi síce vadí, ale tak čo už, naučili sme sa spolu koexistovať xD Moje strie neriešim. Nie je to niečo, čo by sa dalo zmeniť, tak načo sa nad tým rozrušovať. Navyše, mám takú bledučkú pokožku, že na nej strie zanikajú a sú vidno iba pri bližšom skúmaní xD
zial mam obidve, a vadi mi to, nielen na sebe, ale vsimam si to aj na inych babach, s ktorymi potom ,,sucitim,, alebo ak su to inak uzasne baby, tak si hovorim ze ,,aspn nie je dokonala nemoze mat vsetko "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tiež ju mám, nepáči sa mi, ale čo už s ňou...
ale zacinam s mojim planom kazdy den chodit na dlhe tury po okoli... snad to pomoze