vadí, ale že by som sa nad tým dáko zamýšľala veď si ich umyjem to nieje dáky životný problém alebo chodím tak že sa nezašpiním mne sa ešte asi nestalo že by som bola zhrozená že mám špinavé nohy
ja nemozem ze nohy spinave od slapiek alebo zabiek tak v prvom rade ich asi mam spinave od piesku alebo prachu alebo nwm od coho a v druhom rade som skapal
tak isto aj v snehu alebo blate ked som bol v tábore som chodil celý čas som chodil bosý aj do lesa alebo do mesta aj ked som isiel na dovolenku som isiel do lietadla bosý alebo do busu špinavé nohy mi nevadia aj do školy idem po skoro po celý rok bosý mne to vôbec nevadí ani po snehu mama nemá nič proti je jej to fuk a aj mne s chalanmi ked idem von tiež idem bosý aj v zime na gulovačku
Ja rada chodím bosá už ako malá som chodila napr. na ihrisko bosá . Bývame pri velkom ihrisku, ked som bola mala často som chodila ešte s kamáratkou a sestrou z domu bosá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@10