Nech sexuje a ma vztah hocikto s hocikym..
Ja ctim prirodu a zakony prirody.
Clovek nie je nikdy nebol a nikdy nebude mongamny
Nech si kazdy robi co chce nech kazdy sexuje s kym len chce..
Sex je jedna z nizkych fiziologickych potrieb..nic viuac a nic menej ako sranie, stanie, spanie, dychanie..
Sme priroda aj my..musime sa podla toho spravat
Vadilo by mi to ked tak len z toho dovodu ze by som nechcela aby sa sklamala ako ja.. a ak by sa aj dal moj ex dokopy s nejakou mojou kamoskou bolo by to urcite len cisto z toho dovodu aby ma vyprovokoval a vzbudil vo mne ziarlivost
jediné, čo by mi vadilo, tak ak by niekedy v prvých 6 mesiacoch po rozchode spolu začali nezáväzne šukať. to by ešte bolelo. inak by mi to bolo všetko jedno.
Ak niekedy tesne po rozchode tak urcite, ak po tom co to uz preboli tak vobec. A zavisi ofc aj od toho aky bol rozchod. Vadilo by mi ale to ze by som sa s tou kamoskou nemohla uz uprimne bavit, lebo o exovi a ich zivote by som nemienila pocuvat a tiez by som nechcela byt uprimna o svojich problemoch aby o nich nevedel ex cize tak trochu patova sitjuejsn, asi by sa ten vztah pokazil.
Najviac by mi vadilo ak by sme sa stretavali na akciach. Malo by mi to byt jedno, ale nikto mi nedokaze pokazit akciu ako stretnutie s ex bezohladu na to, kto dal komu kosom.
Priam by ma roztrhalo pretože by som ho musela stále vidieť. No a stále by som ho ľúbila najviacej na svete a keby on ľúbil inú, no nezmierila by som sa s tým nikde a už by som potom nemala ani len kamošku :/
Ani nad tým nechcem dumať aj keď viem, že sa to nestane...
Posledný, s kým som chodila, bol môj kolega z práce, nedávno začal chodiť s jednou našou kolegyňou, celkom kamarátkou, ktorej som toho veľmi veľa o našom super vzťahu porozprávala a už to mi je také blbé, že práve s ňou si začal, nie to ešte s nejakou mne veľmi blízkou kamoškou, to by mi asi vadilo... ale im to prajem, zlatí sú spolu a nejak mi to vôbec nevadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja ctim prirodu a zakony prirody.
Clovek nie je nikdy nebol a nikdy nebude mongamny
Nech si kazdy robi co chce nech kazdy sexuje s kym len chce..
Sex je jedna z nizkych fiziologickych potrieb..nic viuac a nic menej ako sranie, stanie, spanie, dychanie..
Sme priroda aj my..musime sa podla toho spravat
ďakujem ti za to :happy:
čiže, neviem toto nijako inak posúdiť
Ci som sa rozisla ja s nim alebo on so mnou
Od toho zalezi
but THIS IS THE WAY OF LIFE OUJÉ
jediné, čo by mi vadilo, tak ak by niekedy v prvých 6 mesiacoch po rozchode spolu začali nezáväzne šukať. to by ešte bolelo. inak by mi to bolo všetko jedno.
Ale na 99% by mi to prekazalo, jednak by som sa bala porovnavania, nejakej zrady, tajomstiev.
Ale ked sa maju radi, tak nech su spolu.
sam som ich zoznamil. teraz sa zasnubili. prajem im to
Ani nad tým nechcem dumať aj keď viem, že sa to nestane...