Chcela by som vediet vas nazor...Vadilo by vam, ak by pri sexe ci uz chalan alebo dievca venovalo svoju pozornost aj niecomu inemu ako len vam? Stalo sa vam to uz niekedy? Ako by ste sa zachovali?
S mojím starým máme občas zo sexu radosť v pravom slova zmysle, lebo jeden z nás tomu druhému robí niečo, čo by malo byť príjemné, ale ten druhý nevníma, lebo si číta knižku, resp. kameruje, fotí, pýta sa kraviny a je to fajn, pokiaľ to nie je každodennou rutinou
ale fakt nechápeme čo INE napr by mala dotyčná osoba pri tom robiť.. pretože ANO VADILO.. načo mať sex, ked sa tomu dvaja naplno nevenujú.. čo ešte?? pozerá telku? telefonuje? alebo?
ak sú to tie hrádky predtým.. zvádzanie alebo niečo.. tak ok.. ved jeden chce a presviedča druhého.. ale pri samotnom sexe? rátať muchy na stene? to potom nie je ono predsa..
to asi ked ten druhy robi daco ine bud je mentalne naruseny ..ale to by ste si vsimli uz pred tym ako by ste s nim/nou vliezli do postele ...alebo to bude asi v tom ze daco nerobite dobre a ze toho druheho nudite no nie ?
vadilo.. ja chcem priviesť svojho partnera do neskutočnéj extázy.. a nedarilo by sa mi to kebyže sa venuje niečomu inému, ja proste chcem aby sa venoval len a len mne
:o Tak to už vážne nechápem, ako by sa niekto mohol ešte aj sústrediť na niečo také hnusné. :o Nechápem už len to, prečo to niektoré už len z povinnosti pretrpia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ak sú to tie hrádky predtým.. zvádzanie alebo niečo.. tak ok.. ved jeden chce a presviedča druhého.. ale pri samotnom sexe? rátať muchy na stene? to potom nie je ono predsa..
@mielikki Ty si ocividne prakticka zena
@iwuanka Ty si to este neskusala? Ultrazazitok
*ps: Ani strikovanie nemusi byt zle