Nie, pretože podľa mňa by mal byť chlap práve ten, kto stojí na čele rodiny a zarába pre ňu peniaze. Samozrejme to neznamená, že žena preto nemá zarábať a má sedieť na zadku.
Hm ....také sa mne nestane ..ja som ten typ človeka čo sa snaží byť spasiteľom nejakej bezradnej duše ... jednému som platila taxík, druhému "požičiavala"
Ach. Nevadí v zmysle, že je to prekážkou, ale oveľa radšej by som bola, ak by to tak nebolo alebo aspoň keby bol rozdiel menší... Ale asi hovoríme hlavne o peniazoch rodičov - a to si väčšinou nevyberáme a nie je to teda našou vinou ani zásluhou
@purpledrug666 :dkeby si ty nebola, taxa cely den nezasmejem. fakt! za to ti dakujem. a vzdy, ked niekde tagnem misku, myslim tym teba a ne dajaku trapku z topocian
@purpledrug666 to, ze davam smajlikov, neznamena, ze sa smejem ale proste ty davas take hlasky, ze sa neda disappointed:rofl)a nechcem ta furt tagovat ked ma rozosmejes bo na mna bude kricat ze som otravny a v kamaratoch ma nemas, neklam akurat vidis, co pisem no ked sem pride, tak ju zbijeme ja som zazrak, ty megahviezda, tak nech si nedovoluje
nie všetci sú taky poznám zopár ľudi a spravajú sa úplne normálne aj keby nemali miliony ale vačšinou čo počúvam ich spravánie je hrozné myslia si o niečo viac ked zarabajú miliony majú vily že sú niekto viac kao obyčajní ľudia bez titulu
Už som sa preto raz s jednym chalanom rozišla. Keď stále prišiel na inom aute a strašne dával na javo, to že je niečo viac, než ja. Ale zase ty nemusíš byť taká, aká som ja. Ja nemám rada ani to, ked mi niekto zaplatí a pritom nemám také podmienky, aby som sa mohla takto správať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
nie. a ani opačne by mi to nevadilo.
pripadne by mi @hajzelbaba davala ich, ktore mali byt na kurenie a ja by som im dal drevo
ale plánujem byť sama for the rest of my life, čiže ma chvalabohu toto trápiť nemusí
a momentálne, keď žijem s rodičmi by som ťažko hľadala bohatšieho
a sú riešenia aj na túto situáciu aby nebol finanční rozdiel.
@miska furt ne
neklam, šak furt sa smeješ, mám ťa v kamarátoch, šicko mi ukazuje
joj, ja teraz neviem prestať skuvíňať
bože, mne preplo , nemala som vypiť 4 kávy
nerob, je staršia ako ty .. aj ako ja a oveľa ... keď sem dojde? hm, hm? ....
čo ak má taký 6ročný rituál?