@karin28398 samozrejme panebože ja si myslím že 45-65 , ale ja neviem ako to vyzerá na žene z takou výškou , ja som nahú ženu s takou výškou naživo nevidel , takže ťažko povedať
tak ono je to tazko povedat mozes mat 55 kg a vypadat ako anorekticka lebo mas tazke kosti a pritom minimum tuku tak si vyber podla mna od tych 50kg do 60kg...
niekto vyzera pri vahe 55 ok a niekto vypada chudy pri tej vahe
to zalezi aj od toho, ci sportuje alebo nie a.t.d....ale taka optimalna vaha pre dobru stihlu postavu pri takej vyske je pre mna od tych cca 48-9 do 55 kg
no tak podla bmi 57 .... ja by som mala mať 48 teraz mám síce 50 ale vôbec ma to nesmútkuje lebo KOSTI (áno ksoti, schválne provokujem a nezabúdajme... svaly sú ťažšie ako tuk, tak sa treba merať a nie vážiť ak sa chceš posudzovať
@lenuska175 nemusi ti byt zle, su to voloviny skor sa riad tym, co napisala @luc.ka (sry, ze zase, ale plne s tebou suhlasim )
a btw na » www.mybodygallery.com/... si mozete navolit vysku a vahu a su tam fotky dievcat, tak je vidiet pekne ako baby s rovnakou hmotnostou a vyskou mozu vyzerat uplne inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
niet zač
85 sa mi už zdá moc,ale
vyratas ho ako hmotnost/(vyska v m)^2
spatnym dosadenim pre
25 = m / 2.7889 ti vychadza ze m = 69,7225
a pre
20 = m / 2.7889 ti vychadza ze m = 55.778
cize optimalna vaha: 56 - 70 kg
a keď sa ti nepáči čo uvidíš, tak potom s tým začni niečo robiť
ale chcem schudnúť lebo si nepripadám moc chudo
niekto vyzera pri vahe 55 ok a niekto vypada chudy pri tej vahe
ale niektore baby, ktore zial maju zdravotne problemy vazia aj 85 a viac..
@hoperpohroma co tiu blaznis dievcata,
Podľa ideálnej váhy máte asi 4 kg podváhu.
Podľa opaska máte nadváhu najmenej 4 kg.
a btw na » www.mybodygallery.com/... si mozete navolit vysku a vahu a su tam fotky dievcat, tak je vidiet pekne ako baby s rovnakou hmotnostou a vyskou mozu vyzerat uplne inak
@kikushenka inač som si tam navolila svoje parametre, a... nič mi nenašlo aj em sou spešl
videl som uz tolko dievcat, ze mam dakedy pocit, ze chlapov na svete ani niet. nemozem za to, ze sa pohybujem medzi profesionalnymi sportovkynami..
@hoperpohroma no tak to by si aj mne mohla vyratat vahu meriam 168cm
@13 anorekticka(ach)