@luc.ka Ja teda myslím, že niekedy sú tam tí zamestnanci vážne napi*u ... (Hej, bola som dnes na nákupy a cítila som sa nepríjemne a keď sa cítim nepríjemne, občas hreším.)
@luc.ka Aké familiárne pomenovanie.. Nerob, lebo si to nesprávne vyložím, ako že so mTi sympatickejšia, než Ti sú SVK služby . veď je to len môj scestný názor, to ich zas nejako nezaznávaj, ja nechcem krivdiť všetkým prevádzkam, veď je to aj tak celé len o ľuďoch. A vlastne, ja sa tomu chlapíkovi v železiarstve ani veľmi nečudujem . Musel mi 2x nablokovať objednávku, lebo som si po prvom raze zmyslela ešte niečo a tá objednávka spočívala v jednom kovovom krúžku za 6 centov a polmetrovej šnúre za 13 centov .
ja som vo všeobecnosti voči svk službám (pokým v tom nie sú zainteresovaní mne známi ľudia, o ktorých viem, že sú šikovní a spoľahliví) vcelku skeptická. čiže ten tvoj výklad určite nebude až tak odveci
hahaha, mohol ti to dať zadarmo, ušetril by si nervy, za ten mizerný zárobok mu to isto nestálo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
šak sa pýtaj vole, načo tam sú tí zamestnanci...
šak práve preto. treba sa opýtať. keď nevie, treba ho prinútiť k tomu, aby ti to zistil od nadriadeného/schopnejšieho
no dobre fluss, tak už nebudem taká optimistická voči svk službám...
ja som vo všeobecnosti voči svk službám (pokým v tom nie sú zainteresovaní mne známi ľudia, o ktorých viem, že sú šikovní a spoľahliví) vcelku skeptická. čiže ten tvoj výklad určite nebude až tak odveci
hahaha, mohol ti to dať zadarmo, ušetril by si nervy, za ten mizerný zárobok mu to isto nestálo