Teraz tak rozmyslam...kks ved sa blizi valentin, viem ze viacero ludí ho neoslaví...ved ani ja by som ho neoslavovala..ale chcem mat pripraveny darcek keby " nahodou" ..ale nemam sajnu co by som tak mala kupit...co vecsinou vy kupujete svojim polovickam (
ja môjmu vyrežem z dreva srdce a vypálim tam dačo pekné viem, že ho to poteší, lebo to niekto len pre neho spravil, plus má rád drobnosti a hlavne keď sú z prírodných materiálov a možno ešte dáke pekné boxerky
plno plnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo benzinu a nejaky tancek k tomu ako bonus ale nie iba benzin a nejake veci do motorky by potesili nejake piestne kruzky
@sasi2680 preboha niee , mam priatela .. len keby nahodou k tomu doslo ze to budeme teda slavit ,alebo mi prvy da nejaky darcek nechcem sa citit trapne ze " aha...ja to neslavim ale dik" hah
tak sa s ním o tom porozprávaj. spýtaj sa ho, aký má názor na Valentín a ako ho berie, či chce niečo špeciálne podniknúť, alebo ten deň pre neho nemá zmysel. Nie je hanba sa to spýtať a vyvaruješ sa nepríjemnostiam A hlavne nedávaj preto že musíš, ale chceš. Osobne si myslím, že keby si si kúpila dačo špeci na seba a sa mu v tom predviedla, úplne by mu to stačilo aspoň čo ja mám skúsenosť alebo nejakú maličkosť, na ktorú možno bude padať prach ale keď mu raz za čas na ňu skĺzne pohľad povie si: "jééj, toto som dostal od mojej lásky, myslela na mňa " alebo niečo podobné. toť môj názor.
@sallyna ...true true... asi s nim fakt hodim rec .. o tom " sexy oblecení" som rozmyslala aj ja ..uz len to zrealizovat a praveze preto valentin moc nechcem slavit,lebo darceky sa mozu dat hockdy....A prejavovat " lasku" ..pocas jedneho dna..to je ..bullshit....
potesilo by ma cokolvek suvisiace s mojimi zalubami, pripadne keby naplanovala nejaku spolocnu peknu akciu, ale za predpokladu, ze by sa jednalo o vec, ktora by robila radost aj mne, nie trebars ist do kina na film, ktory by sa pacil len jej a mne nie... no a este by bolo v takom pripade dobre mi to dopredu povedat, ze chysta daky program, aby som jednak ja nic take nechystal a ani aby ma tym nejak nevhod neprekvapila.
@junkychess schvalne som to pisal dost nekonkretne, lebo iny chalan moze mat uplne ine zaujmy a aj iny program sa mu teda paci...
ale ked sa pytas na mna konkretne, tak nie som narocny, v podstate hocico prijemne a aspon trochu vynimocne (nie ze sedime u mna alebo u nej ako hocikedy (zial, az tak hocikedy to teraz nie je, kedze sme malo spolu), nieco v prirode by ma isto potesilo, hoci vo februari to moze byt aj nepohodlne, zalezi od pocasia, muzeum, galerka, nejaka ina kulturna akcia (koncert, divadlo, hocico), pripadne ist na pizzu alebo si aj doma nieco spolu navarit fajne a potom zozrat...ist so psom na prechadzku, ist sami na prechadzku, hocico
@pubertslatinocelny .. tak to teda niesi narocny thats awesome.. hh ..no vsak ani priatel nieje nejak narocny ..a my sme spolu docela casto... a u mna je skoro ako doma... prechadzka vonku no..moc tu prirodu nemame ..ak tak cesty ..to moc romanticke nieje .. koncert? no ak bude nejaky v tom case..tak to by sme aj sli ... no keby som mala u mna varit asi by sme sa moc nenajedli a otravit ho nechcem .. .. a inac dakujem
@junkychess podla mna ten koncert mozes navrhnut akoze valentinsky darcek aj ked bude +/- tyzden okolo valentina, nie priamo v ten den...
za prirodou mozte aj vycestovat kusok (zase nie 20 km no...ale keby bola niekde pomerne blizko...) a nemusi to byt priroda daka peckova, nie? daky pekny park alebo kopec, rieka, jazero...
a to varenie - ved mozte spolu a najst nieco jednoduche pomerne a pritom dobre ale ak nemas(te) k tomu vobec vztah, tak ser na to to ta nechcem nutit, len ak si myslis, ze nevies, ale pritom by ta to mohlo bavit, tak sa nedaj odradit zo zaciatkov
@pubertslatinocelny .. co sa tyka prechadzky .. tak ja to tu moc nepoznam a ani nemam sajnu kde by tu mohli byt nejake jazera..ak tu vobec nieco je ..co sa tyka varenia... suroviny by sa aj dali kupit ale vybavenie..to by bolo vela roboty s tym ..som na private ..mozno niekedy aj to sa stane ze budem varit zatial mrazene potraviny stacia .. a koncert? jasne to sa urcite pozriem , aj ked to nebude v ten den ..isto tu bude nieco v okoli na co sa oplati ist
@sallyna jasne!! romantika ,a nieco nezabudnutelne tym ho urcite ohurim
@junkychess to je mozne, ze nevies o tom, co by tam bolo v okoli, ale je este len 10. januara do Valentina stihnes nejake jazero aj vytvorit, keby si chcela, nie ze este najst ho, ak tam uz je
hej..ale za pokus to stoji preto som tuto " diskusiu" zalozila skor lebo ja som niekedy taka ze den vopred,alebo v D-day zhanam vsetko na poslednu chvilu
@junkychess diki no asi na tom nieco bude treba to spravne nacasov a cez sviatky si treba davat prestavky a ked sa aj niekde stretneme tvarit sa ze sa nepozname
ale tak z predoslych skusenosti vam poviem ze je v podstate uplne jedno co tu bude (samozrejme nie nejaka kravina !) stale to tú druhú polovičku poteší lebo je to od vás
takze uz len prist na nieco pekné nejake pliš srdiečko, náramok, nahrdelnik, prsten v znameni lásky a tak dalej,
alebo napriklad nejaká večera niekde v útulnom klube (uz tie vaznejsie pári) alebo len tak niekde na nejaky drink pozvat
alebo do kina na nieco romanticke
napadov je vela, ten kto uz ma vaznejsi vztah nebude mat problem
ja som sa vzdy ..nejak uspesne vyhla tomuto dni.. no teraz ..by som sa nerada lebo priatela mam uprimne rada a lubim ho ... takze..thx 4 help @tomco721 urcite si zoberem nejaky ten priklad a pokusim sa spojit viacero veci a vytvorit nejaku jedinecnu
a určite priateľa poznáš zľava s prava tak vieš čo má rád a on ťa určite aj sám prekvapí koniec koncov je to skôr o tom čo spraví chlapec pre svoje milované dievča
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
..kvak..
..kvak..
..kvak..
ale tak jasné,že nejaká drobnosť poteší
to sa uvidí,čo uvidím niekde v obchode a nechám na tom oči,tak to kúpim...
ale toto som si zobrala k srdcu:
Nech už sa rozhodnete akokoľvek, pamätajte, že najväčším darčekom ste pre neho vy.
aaaa myslím,že to je pravdivéééééé
..kvak..
@agatha13 .. co je pre teba drobnost?
ale ked sa pytas na mna konkretne, tak nie som narocny, v podstate hocico prijemne a aspon trochu vynimocne (nie ze sedime u mna alebo u nej ako hocikedy (zial, az tak hocikedy to teraz nie je, kedze sme malo spolu), nieco v prirode by ma isto potesilo, hoci vo februari to moze byt aj nepohodlne, zalezi od pocasia, muzeum, galerka, nejaka ina kulturna akcia (koncert, divadlo, hocico), pripadne ist na pizzu alebo si aj doma nieco spolu navarit fajne a potom zozrat...ist so psom na prechadzku, ist sami na prechadzku, hocico
..kvak..
za prirodou mozte aj vycestovat kusok (zase nie 20 km no...ale keby bola niekde pomerne blizko...) a nemusi to byt priroda daka peckova, nie? daky pekny park alebo kopec, rieka, jazero...
a to varenie - ved mozte spolu a najst nieco jednoduche pomerne a pritom dobre ale ak nemas(te) k tomu vobec vztah, tak ser na to to ta nechcem nutit, len ak si myslis, ze nevies, ale pritom by ta to mohlo bavit, tak sa nedaj odradit zo zaciatkov
@sallyna jasne!! romantika ,a nieco nezabudnutelne tym ho urcite ohurim
hocičo! aj lízatko!
ale tak z predoslych skusenosti vam poviem ze je v podstate uplne jedno co tu bude (samozrejme nie nejaka kravina !) stale to tú druhú polovičku poteší lebo je to od vás
takze uz len prist na nieco pekné nejake pliš srdiečko, náramok, nahrdelnik, prsten v znameni lásky a tak dalej,
alebo napriklad nejaká večera niekde v útulnom klube (uz tie vaznejsie pári) alebo len tak niekde na nejaky drink pozvat
alebo do kina na nieco romanticke
napadov je vela, ten kto uz ma vaznejsi vztah nebude mat problem
good luck
znie trapne , ale páči sa mi to
nemáš sa vôbec čoho obávať
romatinka a pravá láska spravý väčšinu za teba
a určite priateľa poznáš zľava s prava tak vieš čo má rád a on ťa určite aj sám prekvapí koniec koncov je to skôr o tom čo spraví chlapec pre svoje milované dievča
» www.edarceky.eu/...