no podla mna je to pekny sviatok zalubenych a nieje to americky sviatok ked uz tak...ale mali by sme sa spravat k svojim polovickam stale tak pekne a nie len na valentina
mno je to presne to isté ako dušičky až nato, že hento má aspoň vyšší význam komercia, biznis, love ! .. kto je sám, má depku alebo má u faka
kto je zadaný tak stresuje, že čo vymyslí alebo ten horší prípad an to zabudne a potom sú hádky citové vydierania a mess
ale účinný prostriedok, aby naše polovičky dostali vytúženú pozornosť ! lebo na valentína to je povinnosť .
ale zas, keď sa človek snaží cez rok tak to zostane nepovšimnuté, teda na valentína to bude niečo extra
no ved prave o to ide..
Ked sa ludia maju radi tak sa pocas celeho roka tak spravaju..
Neviem preco ale ta reklama a vsetko ako sa okolo Valentina
toci - to mi Vadi..Zrazu vsetci Jeeezis bude Valentin, uz mate
nejaky darcek??a stresuju viac ako na Vianoce..mi ten sviatok
pride strasne umely..gycovy..
ako valetínové depky riešim každý rok ...ale nikdy svoje...a nič nemám proti, len niektorí ludia to berú velmi vážne...a tí čo sú samy to berú katastrofálne...a podla mňa to nie je len o láske od partnera/partnerky...a netrvá to predsa len jeden deň v roku...teda aspoň by nemalo...ale ja som to nevymyslela ...mohla som tolko zarobiť
@xyz666 žeby mala súdružka nejaké komplexy?
Viete aký pozitívny dopad na celosvetovú ekonomiku má nakupovanie darčekov na valentína? S
om si istý, že keby bol Valentín 5 krát do roka, tak sa vyrieši svetová finančná kríza, zem zaleje blahobyt a Aštar by na nás bol konečne hrdý.
hnusny,amicky akoze sviatok... blew... mohli by to konecne zrusit... je to uplne nechutne ked vojdem do hrackarstva/papiernictva/potravin a vsade su nechutne ruzove alebo cervene srdieckove veci... a nie nemam nijake komplexy,lasku totiz mam... a suhlasim s @13 oslavovat mozem hocikedy a nie jeden na to urceny den...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
kto je zadaný tak stresuje, že čo vymyslí alebo ten horší prípad an to zabudne a potom sú hádky citové vydierania a mess
ale účinný prostriedok, aby naše polovičky dostali vytúženú pozornosť ! lebo na valentína to je povinnosť .
ale zas, keď sa človek snaží cez rok tak to zostane nepovšimnuté, teda na valentína to bude niečo extra
Ked sa ludia maju radi tak sa pocas celeho roka tak spravaju..
Neviem preco ale ta reklama a vsetko ako sa okolo Valentina
toci - to mi Vadi..Zrazu vsetci Jeeezis bude Valentin, uz mate
nejaky darcek??a stresuju viac ako na Vianoce..mi ten sviatok
pride strasne umely..gycovy..
PRESTAŇME NAKUPOVAŤ HLÚPE DARČEKY!
STOP AMERICKÉMU VÝMYSLU!
Viete aký pozitívny dopad na celosvetovú ekonomiku má nakupovanie darčekov na valentína? S
om si istý, že keby bol Valentín 5 krát do roka, tak sa vyrieši svetová finančná kríza, zem zaleje blahobyt a Aštar by na nás bol konečne hrdý.
Žeby to bolo naozaj rozumným dôvodom pre jednotlivca?
No ale tak, veď poďme, vyhoďme peniaze za hocičo spojené s červenými srdcami, aby sme 'naštartovali ekonomiku'