to, čo každý iný deň.
vstaneme, on bude robiť, ja sa nudiť. potom navarím, pohádame sa, budem ofučiak, pustíme si film, zasexujeme a pôjdeme spať :letim:
tuším, že to vychádza v piatok...pôjdem sa rozbiť na tréning, večer chest day v gyme a večer sa pôjdem asi niekde daleko prevetrať na aute ...valentín jak vyšitý
tiež spolu nebudeme (10 tisíc kilákov ) a neviem, čo by bolo, keby sme boli, ja sviatky rada nemám, on veľmi tiež nie, ale nájsť si zámienku na výnimočnejší večer je na druhej strane tiež fajn
@moonbeam kľudne môžeme bude super! Veľa čokolády si dáme a hlavne zmrzlinu kukneme dajaké filme hlavne romantické nech si trošku ponadavam a bude to super valentín
roky predtým mi bolo smutno, že som na valentína sama.. a teraz.. asi aj kebyže niekoho mám,, tak by mi to bolo jedno, že dáky valentín je, ,nepríde mi už ničím výnimočný :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Kúpim si veľkú čokoládu a zmrzlinu a budem ako každý večer všetko možné do seba tlačiť
vstaneme, on bude robiť, ja sa nudiť. potom navarím, pohádame sa, budem ofučiak, pustíme si film, zasexujeme a pôjdeme spať :letim:
a možno si aj pivo dáme!