Áno, som zúfalá, Valentín sa blíži a ja nemám predstavu, čo kúpiť priateľovi. Takže chlapci a dievčatá, píšte mi svoje nápady, postrehy, skúsenosti, budem Vám vďačná....cmuk cmuk
je to Valentín, keby mal okrúhle narodeniny tak nepoviem, ale pri takejto somarine si lámať hlavu nad tým, čo mu kúpiš?
Upeč koláč, tortu alebo čojaviem čo a ozdob to jahodami v tvare srdiečka alebo marcipánovými srdiečkami myslím si, že sa poteší viac, ako keby dostal nejakú zbytočnosť (ktorú možno ani nevyužije) len preto, že je Valentín... (plus tú tortu si užiješ aj ty.. )
@1 hej hej to mi je jasne, ale malo by to byt aj nieco romantické nie? ..@2@3 zakomplexované Brumhildy, dakujem, ze aj vy ste sa prejavili, bez vas by to nebolo ono
@7 suhlasim s tebou, urcite by som to tak neprezivala, len tuto v anglicku je z toho velke halo, uplne inac to beru ako my slovaci...ale dakujem za nazor...napad to vobec nie je zly
kasli na darceky... radsej mu dopraj dobry sex porozpravaj sa s nim, mozno ma tuzby o ktorych nevies a mohla by si mu ich splnit alebo vyskusajte nieco uplne nove...
ale ano, je blbe ked nevies co vlastnemu frajerovi kupit. valentin je aj tak len o marketingu. kedy si ty jeho niecim potesila, resp. on teba?! tipujem tak na vianoce, narodky, meniny a valentin
moja partnerka aj keby sa na hlavu postavila, tak by nic na valentina nedostala
neviem kto tu pred pár dnami písal do jednej témy,že "o chvílu je valentin bude tu zas 100 tém o tom čo kupit"...medailu mu dajte ....asi vam fakt jebe
@11 sme spolu len mesiac...nebolo vela moznosti nieco si kupovat, preto som taka zmatena @12 preco prave na retiazke? @13 to bude krajne riesenie @14 to by bolo supeeer, len on je bulhar a zijeme v UK, takze asi by to velmi nemalo zmysel alr dakujem za tip @15 preboha, nepis mi sem taketo veci, lebo ma tym velmi ranis, je to moje prve forum, som z toho cela bezseba @16 hahahha myslim, ze mu ukazem teba, nech si uvedomi, ake ma stastie, ze ma taku priatelku ako som ja
@16 ty si fakt chlapec??? Prepac, ani by mi nebolo napadlo, ze nejaky mlady chalan sa uchyli k irrelevantnym komentarom na velantinskom fore ...tym padom svoj komentar berem spat @17 dufam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Upeč koláč, tortu alebo čojaviem čo a ozdob to jahodami v tvare srdiečka alebo marcipánovými srdiečkami myslím si, že sa poteší viac, ako keby dostal nejakú zbytočnosť (ktorú možno ani nevyužije) len preto, že je Valentín... (plus tú tortu si užiješ aj ty.. )
ale ano, je blbe ked nevies co vlastnemu frajerovi kupit. valentin je aj tak len o marketingu. kedy si ty jeho niecim potesila, resp. on teba?! tipujem tak na vianoce, narodky, meniny a valentin
moja partnerka aj keby sa na hlavu postavila, tak by nic na valentina nedostala
Ale inak sa mi páči toto » www.sashe.sk/love_garant/det...
Ja som také raz urobila môjm chlapovi.
a novu frajerku
skús niečo stadeto
to hádam stačí, idem k nemu na víkend, ožereme sa
študuješ na canterbury christ church university??