Nasral ma tento sprostý sviatok, pretože mi lezie na nervy, že všade sú samé červené srdiečka s kadejakými sloganmi obdarujte svoju polovičku a tak...Priateľovi poviem hocikedy že ho milujem a záleží mi na ňom, hocikedy mu kúpim nejakú drobnosť (a je to a
jediná vec, čo sa mi na ňom nepáči je to, že sa všetky sviatky stávajú len dobrým biznisom pre obchody... inak mi je to jedno, neslávim ho, nemám s kým
no tak sú všade srdiečka a slogany "obdarujte svoju polovičku" keď si takto môžu ľudia (obchodníci) zarobiť, tak prečo nie... tiež tento sviatok neberiem ako nejaký veľký deň ale nevidím dôvod prečo by som to mala brať nejak negatívne...
a preco potom ludia oslavuju vyrocia, narodeniny, meniny...
ako osobne sa mi ta komercia okolo tohoto americkeho aniniesviatku nepaci, ale zasa mi to ani zily netrha. kupit frajerke kvet nie je hadam nieco az take strasne.
+ na valentina sa maju osamele dusicky horsie ako hocikedy inokedy, ked su vsade tie srdiecka a oni by niekomu aj kupili ale nemaju komu.. cize v tomto smere je to dost blby sviatok.. ved aj ja si pamatam ako mi bolo.. valentinska posta, baby dostavali listky, ja nie, nemala som koho chytit za ruku a povedat mu ze ho lubim..
tak to nerob v ten jeden den no ked ta to tak sere. je mi to jedno, dako ho neslavim. je celkom fajn mat zamienku na urobenie si vynimocneho dna, stravenia spolu viac casu ako obvykle - pre ludi, ktori vo vseobecnosti su so sebou (ovela) menej ako by chceli a podobne...na druhej strane je pravda, ze komercina je to dost, ale neviem no - ja nepoznam nejak vela ludi, co by na valentine nejak extra frcali...
ale aspon je ta valentinska kvapka krvi, to je super vec (hoci radsej krv dam inokedy, ked tam nie je milion ludi...ale to nevadi no) a zaroven to to, ze "sviatok lasky" posuva do inej roviny - nie len lasky romantickej, takze parada.
ak to beries tak, ze je to len o komercii a zarobku, tak to take aj bude. Len sama z toho mozes spravit nieco ine. Ja mam valentin rada, aj ked mi na nho bude smutno. Este nikdy som ho s nikym nestravila, ale ked raz stravim, tak bude velmi pekny
bohača dobre, a čo teraz s tým spravíme akože? sa máme všetci posrať alebo čo? .. nechápem prečo to každému tak vadí, či to je už taký problém brať tento deň ako každý iný .. každému furt dačo vadí, už ma to vytáča ..
mňa to vôbec neirituje.. či mám priateľa, alebo nie, som stále v pohode... azda mi nejako pomenovaný deň nezničí náladu..
ale pre niektorých ľudí je to jediný romantický deň v roku, čo je dosť divné... a najmä smutné
a prihodím vám tu jeden nepríjemný zážitok na valentína, resp. nie nepríjemný ale trápny.. vybrali sme sa s kamarátkou do mesta, niekde si sadnúť do čajovne a pokecať...vošli sme do miestnosti...jasne, že všade boli samé srdiečka a tak... no a prišiel k nám čašník, že čo si dáme...objednali sme si...on nám to doniesol a zahlásil, že nás neuveriteľne obdivujeme, že svoju orientáciu neskrývame... booože trapas...
nejak ten sviatok nemusim, pride mi priliz umely, len silena oslava lasky... najviac ma vytacali spoluziacky v skole, ked uz po skonceni zimnych prazdnin sa kazda kazdej pytala, co kupili svojej drahej polovicke a zalostne rozpravali o tom, ze nevedia co mu maju kupit...
tak ja napríklad nepotrebujem sviatok na to aby som niekomu povedala, že ho ľúbim... vy hej?? a naozaj milujem tých ľudí, čo si niekoho ešte hľadajú na chodenie, len aby neboll na valentína sám :/ deň plný falošnej lásky a depresie... ale ja pravidelne dávam darček na valentína ale to bude skôr tým že kamarát sa v ten deň narodil
vadia vám vianoce, vadí vám valentín ... bože onedlho vám bude vadiť všetko
je to už tak isto komerčný sviatok ako všetky ostatné ...
ja tiež nemám problém každý deň svojmu mužovi hovoriť, že je pre mňa najdôležitejší a že ho milujem, dať mu nejakú somarinku ale proste Valentín sa mi páči. Je to sviatok zamilovaných, tak prečo by som ho nemohla osláviť tak ako slávime napr. Mikuláša alebo čokoľvek iné !!!
Valentín? prečo nie.. ja tiež nemám problem povedať svojmu chlapcovi každy deň ako ho lubim, a kupiť mu niečo takisto ako aj on mne.. ale veď prečo nie to raz do roka aj takto oslaviť a pripomenuť si to? je to rovnake ako ine sviatky ako Vianoce, Silvester, meniny, narodeniny.. Nechápem vás absolutne. Podla mňa každý kto tak strašne nenavidi valentín bude nezadaný a nemá komu to srdiečko dať, a tak zakomplexovane kritizuje tých ktorí ten Valentín oslavujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
..kvak..
ako osobne sa mi ta komercia okolo tohoto americkeho aniniesviatku nepaci, ale zasa mi to ani zily netrha. kupit frajerke kvet nie je hadam nieco az take strasne.
ale ini chcu na tom zarobit a aha, vymyslel sa sviatok, minajte, kupujte, inak nie ste dobry partner!
ano je to blbost, ved laska sa ma prejavovat stale, nie len na sviatky
ale aspon je ta valentinska kvapka krvi, to je super vec (hoci radsej krv dam inokedy, ked tam nie je milion ludi...ale to nevadi no) a zaroven to to, ze "sviatok lasky" posuva do inej roviny - nie len lasky romantickej, takze parada.
ale pre niektorých ľudí je to jediný romantický deň v roku, čo je dosť divné... a najmä smutné
a prihodím vám tu jeden nepríjemný zážitok na valentína, resp. nie nepríjemný ale trápny.. vybrali sme sa s kamarátkou do mesta, niekde si sadnúť do čajovne a pokecať...vošli sme do miestnosti...jasne, že všade boli samé srdiečka a tak... no a prišiel k nám čašník, že čo si dáme...objednali sme si...on nám to doniesol a zahlásil, že nás neuveriteľne obdivujeme, že svoju orientáciu neskrývame... booože trapas...
nejak ten sviatok nemusim, pride mi priliz umely, len silena oslava lasky... najviac ma vytacali spoluziacky v skole, ked uz po skonceni zimnych prazdnin sa kazda kazdej pytala, co kupili svojej drahej polovicke a zalostne rozpravali o tom, ze nevedia co mu maju kupit...
Podla mna valentin je sviatok pre nezadanych, lebo vtedy sa lepsie zoznamuje bez zabran
je to už tak isto komerčný sviatok ako všetky ostatné ...
ja tiež nemám problém každý deň svojmu mužovi hovoriť, že je pre mňa najdôležitejší a že ho milujem, dať mu nejakú somarinku ale proste Valentín sa mi páči. Je to sviatok zamilovaných, tak prečo by som ho nemohla osláviť tak ako slávime napr. Mikuláša alebo čokoľvek iné !!!