no, ja nemam nikoho, ale pred rokom som svojej ex kupil ruzicku, zobral som ju do cukrarne a mali sme krasny den, lebo sme sa este prechadzali po parku...
tak ludia, ja neviem este sa opakujem ze ja neviem co mi on kupi bo on mi to nechce prezradit a pytala som sa jeho naj kamosa a on mi povedal ze nemoze povedat
A co takto pripravit nejaky pekny program? Boze ludia sak nemuite kupovat nic, staci trosku kreativity. Stravit cely den spolu, mozno vecera, atd staci troska porozmyslat. A nemusite minut ani korunu (ako nie ze by som bol zgrlos to nie, ale nepotrebujem minut X kil lenb preto ze je valentil a nejaky debilko chce zarobit)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
dáku bonbonieru v tvare srdca a máš vybavené...
Ale teraz uz fakt...zistovala som od jeho naj kamosa ale on povedal ze mu slubil ze nepovie...tak neviem
Nechcem byť zlá, ale také veci, že ružička a zobrať do cukrárne, také mali byť pravidelné a nie len valentínovská záležitosť.
Ja viem...
...aj ked neviem co este
to akoze neexistuju aj ine dni v roku kedy mozete povedat tomu koho mate radi, ze ho mate radi?
moj nazor..
ved ja by som mu nekupila, ale on uz ma pre mna kupeny tak co mam robit?
Perlamer: Nanos mu drevo, nakydaj hnoja... Ale nie veď jedna bonboniera a dobre. Nemusíš mu kupovať švajčiarske hodinky z vodotryskom :p
12 rocna.......nemam slov