Čo je zlé na valentíne?To potom načo je nám nový rok? Vianoce? Veď stromček si môžem dať do domu hoc kedy alebo si vešať ozdoby na seba...kriste pane mna tak "sere" že existuje niečo tak sprosté
mne sa zdá, že ľudia, ktorí takýmto štýlom odsudzujú valentína sú zatrpknutí voči takému peknému citu, ako je láska. keď máš niekoho rád/a, tak mu proste na valentína podaruješ čokoládku, prežijete ho spolu a bude vám krásne. a potom spolu budete ešte ďalších 364 dní v roku. nechápem, čo proti tomu kto môže mať. ale je mi to jedno, 100 ľudí, 100 chutí.
a tiež správny názor - nik ťa nenúti niekoho obdarovať. môžeš ho kľudne odbojkotovať a tí, ktorí ho uznávajú ho prežijú pekne po svojom.
ps - nič osobné, ale dnes už som počula viac takýchto názorov a neviem, čo to každý chce prezentovať atď. koniec koncov, je to osobná vec každého páru.
Ked mam niekoho rada, viem mu to dat najavo aj inym sposobom ako prave v ten jeden den tym ,,najromantickejsim" darcekom...
A ked som prave sama, tak je mi to jedno uplne rovnako nenadavam na valentina, nemam k nemu ani kladny alebo negativny vztah. Beriem to ako nieco co tu proste je, zvykla som si. Co mi ale vyvolava usmev na tvari su prave vsetky tieto diskusie na podobnu temu.
Keby som nebol sam, tak just (nie ten tuko co tu pise komunisticke dristy) zoberem cajku na veceru alebo nejaku podobnu romanticku chujovinu 13. a 15. 2.
Valentín sa stava (alebo už stal) komerčným sviatkom. Niekedy ale nemusí človek dávať nejake hmotne darčeky. Ja osobne si s mojou laskou radšej urobíme nejaky pekny deň vo dvojici. Budeme mať aspoň pekny zážitok a nie prázdny obal od čokolády...
pozrite..podla mojho skromneho nazoru je tento sviatok zbytocny...uz len preto ze vztah a laska ako taka sa ma oslavovat stale a nie len jeden jediny den v roku ..a tiez neznasam plysovych medvedov..ved to je uplna potupa originality..to si nemoze dat niekto tolko namahy a vymysliet nieco duchaplnejsieho ako je ten hnusny lapac prachu??ako mozno je to ,,mile chutne plysove zvieratko"...ale aj tak mam na to iny nazor
co proti tomu mate???ako sak predsa povodny vyznam tohto sviatku nieje zli...len proste niektori ludia z neho spravili toto komercne cudo...ale sak to sa da bez problemov ignorovat. ludia si mozu dokazovat lasku celi rok to je pravda, ale tento sviatok ju mam pripomenut aj tim ktori nanu obcas zabudnu...a ked su proste dvojice ktore si chcu tento sviatok uzit tak im to netreba znechucovat.a ti ostatny nech si valentin proste nevsimaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Uz sa tesim na valentinske, vianočné, velkonočné, prvomájové, neďeľňajšie, sobotňajšie, jarné, letné, zimné, jesenné, paušáli od naších operátorov
čo už ani sviatky na tomto svete neznesie!
a tiež správny názor - nik ťa nenúti niekoho obdarovať. môžeš ho kľudne odbojkotovať a tí, ktorí ho uznávajú ho prežijú pekne po svojom.
ps - nič osobné, ale dnes už som počula viac takýchto názorov a neviem, čo to každý chce prezentovať atď. koniec koncov, je to osobná vec každého páru.
Ked mam niekoho rada, viem mu to dat najavo aj inym sposobom ako prave v ten jeden den tym ,,najromantickejsim" darcekom...
A ked som prave sama, tak je mi to jedno uplne rovnako nenadavam na valentina, nemam k nemu ani kladny alebo negativny vztah. Beriem to ako nieco co tu proste je, zvykla som si. Co mi ale vyvolava usmev na tvari su prave vsetky tieto diskusie na podobnu temu.
hej hlupy komerčny,lacny,presladeny svjatok :/
ako každy rok bude pre mna o nicom jak furt co už...