kazdy vie, ze v sobotu bol valentin a my sme mali v piatok v skole valentinsku postu. no a ja som dostala valentinku. v nej bolo take uprimne vyznanie jedneho chalana o ktorom ja nic neviem...no viem jeho krstne meno(martin). a neviem co mam robit...porad
bez polonaha do snehu a vyhod vsetky kalendáte s menom.ty s nim chces chodit kvoli menu?a vies ako vyzera?inak mohla nastat chyba urcite to bolo adresovane tebe?
Lol, no neviem, či by som si robila nejakú nádej. Možno si z teba niekto, kto ťa pozná, urobil srandu a len sa podpísal ako Martin. Zväčša sú to také prípady.
Hm a nemate internetovu stranku skoly, kde sa daju najst vstci martinovia na skole? Myslim ze to nie je velmi caste meno, cize nejaka mala sanca ze ho takto najdes je...
Hmm. Tak ja som ešte na základnej poslal spolužiakovi nejaké valentínky od neznámej ktorá sa hanbí priznať potom ešte pol roka chodil vysmiaty a myslel si aký je žiadaný
1. možnosť - ignorovať to
2. možnosť - budes po nom pátrat ... ale Martin je podla mna dost bezne meno...
3. možnosť - niekto si s teba spravil srandu ...
Ja by som na to kaslala... mozno sa casom chlapec rozhybe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A jak ti mám pomôcť vyhľadať ti všetkých chlapcov čo sa volajú Martin???
2. možnosť - budes po nom pátrat ... ale Martin je podla mna dost bezne meno...
3. možnosť - niekto si s teba spravil srandu ...
Ja by som na to kaslala... mozno sa casom chlapec rozhybe...