Nie ze by som bol nejaky psych co si namysla o sebe ze je upir ale mozem povedat ze popri toho co studujem osobne o upiroch, aj niektore veci praktizujem no to myslim tmave oblecenie a tak ale ze by som pil krv to zase nie....... upíri sú vlastne ludia kt
ehm no tak toto fakt neuznavam ale to ze upiri v minulosti boli je pravda... teda nieze pili ludom krv, myslim tak, ze v minulosti ludia verili ze existuju a skutocne niektorych ludi za upirov povazovali, a tak ich zabijali a pochovavali ich dolu tvarou s odrezanou hlavou a udmi, v ustach napchate kamene a hlina a srdce prebodnute kolikom... to vsetko sa v 17 - 18 storoci robilo (podla mna to bola nejaka cudna choroba, ktoru "upiri" mali a preto ich povazovali za upirov). ak chcete vediet viac, pozrite buffy-angel.org
no ale taka blbost ze upiri su ludia ktori sa ucia ciernu magiu, to je dobra kravina hlavne ked cierna magia neexistuje, existuje len magia (ale akoze nie ako v rozpravkach
čierne oblečenie nikdy z nikoho neurobilo ( a neurobí ) upíra
sú upíri, ale tí z teba vycucajú dobrú náladu, ale upíri v takomto slova zmysle sú len mýtom. mýtom, ktorý je veľmi fascinujúci (démoni sexu a erotiky, zmena podoby, ovládanie detí noci atď.).
podľa mňa je lepšie, keď ľudia nechajú poveru poverou a nesnažia sa byť niečím ( či niekým, kým nie sú ).
ale keď niekto náhodou pozná skutočného upíra, nech ho pošle za mnou, rada by som sa ho niečo spýtala
to su rozdielne nazori ale upirizmus existuje aj dnes a mnohy si myslia ze to suvisi s vyznavanim satana to je blbost cierne oblecenie a take kokosiny sa pouziva len na oznacenie za cloveka hovoria skutky a moje su uz dost rozsiahle co sa tyk ritualov ciernej magie mam super príklad napichovania zvieracích hláv na kol a Gothicpoethic ty uz poznas dvoch to samam dobrwe vies ja poznam dalsich dvoch a je to fajn...
13. áno miláčik, ja viem, že poznám dvoch a to, že som spoznala jedného... dodnes to neľutujem. ale vážim si ho a mám ho rada pre niečo iné, než preto, že je no... upír?
a ešte detail- ( neviem ako to mám sformulovať, ale pokúsim sa) takto: rovnako,ako pri všetkom je dôležité VNÚTORNÉ presvedčenie a nie nejaké rituály. rituály, oblečenie, make- up a neviem čo všetko nie je nič oproti ozajstnej dôvere a viere v tú-ktorú vec.
Mnohí si pletú pojem maágia s čarovaním v rozprávkach slovo mágia znamena dat isté znamenia alebo potesenie v "dusi" ja osobne neverim v boha ani v satana ale ked das ciernu magiu napr. zaciatok ritualu otce nas od zadu a vypijes skutocnu krv tak sa cítis ako keby si lietala a v tedy dokazes isté veci napr. ako to spravil jeden kamarat kuchcynskym nozom si rozrezal ruku ale po tom rituale vobec nic necítl a zahojilo sa to do dvoch dní... to je cierna mágia
25. podla mna sa to vola psychyka...ked si poviem,ze sa mi to zahoji a som o tom presvedcena,tak sa mi to zahoji...ked si poviem,ze budem chora,tak vazne chora budem...
este raz opakujem, neexistuje nic ako cierna/biela magia, iba magia ako taka a nie je o ritualoch a piti krvi... myslim ze otcenas velmi fugnovat nemoze
ked si clovek bahovori ze je upir tak ten upír je mnohý ludia ktorích poznam sú upíri lebo chcú ja sa len prizivujem ale podla toho co som studoval a zistil od mnohych a mnohych upíroch je vlastane to ze clovek si to povedal a on tym vlastne je a su upíri uz len pre to lebbo si vytvorili závislost na krvi ..... a niekedy je to fakt tazke ked vas chcú pohryznút je to sila....... ja som poloviny upír este nie som v spolku ale ani tam nechcem ist mam len idealnu myslienku upiristického zivota ktory za mna praktizuje niekto iní...
42. to su ale v inom zmysle to je zavyslost na krvi a vobec nehazu sablu ako to tu niekto poznamenal upíri to robia lebo potrebuju krv su ako narkomani a krv je fakt dobra.....
ale emaci sa rezu lebo " vyjadruju svoje smutne pocity" a mysli si ze celi svet je zli s tym am serú
chori je ten clovek ktpri si mysli ze je zdraví krv mi chutí a mali by ste ciez vyskúsať mnam a pre Gothicpoethic mama specialnu spravu ze clovek je upír pokil potrebuje pit krv pomali kazdych 12 hodin to je uz upirizmus.......
Wampirepianist: Nie, nie som emak... a vonkoncom ma to nebavi pocuvat od takeho freecoolin-a ako si ty... cize sa bez zahrabat do svojej rakvy... slnko je uz vysoko, mohlo by ta spiect
upiri? zavislost na krvi? cierna magia? ach boze ludia, tusim byt normalnym sa stava ohrozenym druhom...nehovorim ze podobne veci nemozu urcite existovat ale ked o tom tak vysoko odborne vypisujes deckam na tejto "netemnej" stranke tak to zavana...pozou?
K upírom som vždy mimochodom prechovávala určité sympatie, ale skôr k tým knižným Akosi mi nikdy nenapadlo spájať si ich s realitou, ak viete, ako to myslím.
upíri sú dosť fascinujci ale také typy čo pijú vlastnú krv sú už pasé. Energetický upíri? pohode ale o nejakom pití krvi pochybujem. Však to tuším obsahuje nejaké látky ktoré sú zle strávitelné pre organizmus alebo niečo také. Kebyže normálneho človeka donútite vypiť pohár krvi asi by sa povracal, oliznúť si trochu z rany z človekom nespraví ale takto?
Aj ked existujú napr masaji ktorý bežne pijú krv, ale na to si museli navyknúť. To je niečo ako s laktozou...
každopádne ak poznáte dákeho upíra rada by som si s ním pokecala
Podľa mňa sú to všetko voloviny, ,ktorými kŕmia ľudí a takto to dopadne. Tu je to nadarmo aj rozčuľovať sa, vždy sa nájdu nejakí týpci, ktorí si myslia, ,že existujú upíri, ufóni a ja neviem čo všetko.. .
70. to bolo asi tak ze kedysi som k nim patril teraz som odisiel lebo som mal velmi dobre dovodY ale mam nadalej kamosov co su v spolku a vidim co to s nimi robi a cim dalej tym je to vidiet viac ja som sa dostal este do "normalneho stadia"
Ľudia, ktorí praktizujú mágiu resp. sa o veci s ňou spojené zaujímajú, sa tým nikdy otvorenie nechvália.
Už len z dôvodu, že ak "do éteru" napíšeš, že piješ krv a prevádzkuješ rituály, budeš drvivou väčšinou ľudí automaticky označený za nenormálneho.
Väčšinou však práve toto robia ľudia, ktorým vyslovene ide o ( tú ) výstrednosť a teda majú potrebu ukázať a sami sebe si dokázať, že sú mimo hlavný prúd.
Ďaľším príkladom môžu byť historky typu "počul som, že kamarát hovoril, čo jeho kamarát stváral" ; tie po zmienenom slovnom podaní väčšinou už bývajú okorenené všetkým možným.
Neviem síce, odkiaľ berieš tie bludy o rituáloch, ale poznám zopár dobrých internetových portálov, ktoré dokážu svojimi informáciami statne zblbnúť práve takýchto naivných ľudí ; --> Neviem, či študuješ ezoterické knihy a pod rúškom domova sa aj ty takto snažíš zblbnúť sám seba ( a možno ani nie a len veríš v niečo, čo nikdy nebolo a už asi ani nebude ), ale ja viem jedno určite :
- všetko čo konáš sa ti už nejakou formou vráti
Podľa mňa máš dve možnosti ... buď sa uvedomiť a pozrieť na svet, ktorý je i bez mágie plný zázrakov a tak dospieť, alebo sa naveky stratiť v bludoch a veriť v niečo, čo ti tvoj život úplne znehodnotí. A možno nie, ostatne mňa do toho veľké nič, len tu teraz prezentujem svoj názor.
Tak ti teda držím palce, aby si mágiou dosiahol všetko čo chceš a po čom túžiš, ja sa zase raz pre zmenu budem snažiť veriť vo svoje racionálne sily a radšej sa učiť do života to, čo naozaj potrebujem, miesto nejakých invokačných formulí.
pre 0lvir: no takze po prve mne je uplne jedno co si kto mysli.
2. chlapce si sa moc rozpisal asi toho vies viac nez ja co tam sam patrim tak ma pouc com zvedavi
3. toto forum som zaviedol len pre to lebo viem ze mnohy ... si myslia o upíroch same hovadiny a tak som si povedal ze to vsetkym usmernim spravnym smerom...
4. ozvy sa som straaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne zvedaví co mi o mne povies tak sa maj Dr. Phil
Myslim ze Olvir totu napisal najlepsie. Wampir neviemco by sa mal spamatat lebu to dobre jebe, a vobec jebe vsetkym co sa hraju na neviem ako temnych, a o zivote vedia velku baraniu picu, ako v pripade naseho "BiG Vampira".
Spamataj sa, lebo bud si robis z nas picu, ale si fakt tak vymlety.
no tak si uplne drbnuty moj mozem ti povedat len tolko ze si uplne nevyvinuty zdegenerovany debil...... obycajny smrtelnik kt. si mysli ze je "normalny"
Tak to je prvýkrát čo počujem že celý vampirizmus je o čiernom oblečení Tak som asi upír ako som práve zistil A k tej čiernej mágií.. nie nutne psychický upír nemusí o mágií vedieť ani zbla a keď s tebou skončí bude ti akoby si 4 dni nespal
87. suhlasim.... existuje vela psychickych upirov.... a oni dokonca magiu ani nemusia uznavat
.....
....
noo mne osobne sa upiri velmi pacia.. ako ti knizny .... a myslim si, ze existuju aj v reale .... nemusia mat tie super schopnosti ... ale urcite existuje neake temne bytosti vyzivajuce sa v temnote ... a nemusia ani pit ludsku krv... mozu pit zvieraciu krv ... aaa mne osobne krv chuti ... nevravim, ze som od nej zavisli .... ale vzdy ked mne alebo niekomu v mojej blizkosti tecie tak si velmi rad pocucam .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
no ale taka blbost ze upiri su ludia ktori sa ucia ciernu magiu, to je dobra kravina hlavne ked cierna magia neexistuje, existuje len magia (ale akoze nie ako v rozpravkach
sú upíri, ale tí z teba vycucajú dobrú náladu, ale upíri v takomto slova zmysle sú len mýtom. mýtom, ktorý je veľmi fascinujúci (démoni sexu a erotiky, zmena podoby, ovládanie detí noci atď.).
podľa mňa je lepšie, keď ľudia nechajú poveru poverou a nesnažia sa byť niečím ( či niekým, kým nie sú ).
ale keď niekto náhodou pozná skutočného upíra, nech ho pošle za mnou, rada by som sa ho niečo spýtala
a ešte detail- ( neviem ako to mám sformulovať, ale pokúsim sa) takto: rovnako,ako pri všetkom je dôležité VNÚTORNÉ presvedčenie a nie nejaké rituály. rituály, oblečenie, make- up a neviem čo všetko nie je nič oproti ozajstnej dôvere a viere v tú-ktorú vec.
alebo o co v ciernej magii ide?
ale oni vsetci hadzali grc ..a ja jedina som to dopozerala..ja ten film proste zerem!!
Som normalna???
zakladatelovi diskusie: nevies o com hovoris
ale emaci sa rezu lebo " vyjadruju svoje smutne pocity" a mysli si ze celi svet je zli s tym am serú
ale krv je fakt dobrá, ten ,,kovový" nádych, mňam hííí, nie som aj ja upír?
picu o tom viete ..
inac aj ja lubim krv
stretnut ta tak na ulici tak ta vysmejem horsie ako emacov..... asi tolko odo mna ty temna duša
no jasne ze viem..ja som ta najmudrejsia
K upírom som vždy mimochodom prechovávala určité sympatie, ale skôr k tým knižným Akosi mi nikdy nenapadlo spájať si ich s realitou, ak viete, ako to myslím.
Ale to som možno len ja
Aj ked existujú napr masaji ktorý bežne pijú krv, ale na to si museli navyknúť. To je niečo ako s laktozou...
každopádne ak poznáte dákeho upíra rada by som si s ním pokecala
Podľa mňa sú to všetko voloviny, ,ktorými kŕmia ľudí a takto to dopadne. Tu je to nadarmo aj rozčuľovať sa, vždy sa nájdu nejakí týpci, ktorí si myslia, ,že existujú upíri, ufóni a ja neviem čo všetko.. .
zbytočnosť
Ľudia, ktorí praktizujú mágiu resp. sa o veci s ňou spojené zaujímajú, sa tým nikdy otvorenie nechvália.
Už len z dôvodu, že ak "do éteru" napíšeš, že piješ krv a prevádzkuješ rituály, budeš drvivou väčšinou ľudí automaticky označený za nenormálneho.
Väčšinou však práve toto robia ľudia, ktorým vyslovene ide o ( tú ) výstrednosť a teda majú potrebu ukázať a sami sebe si dokázať, že sú mimo hlavný prúd.
Ďaľším príkladom môžu byť historky typu "počul som, že kamarát hovoril, čo jeho kamarát stváral" ; tie po zmienenom slovnom podaní väčšinou už bývajú okorenené všetkým možným.
Neviem síce, odkiaľ berieš tie bludy o rituáloch, ale poznám zopár dobrých internetových portálov, ktoré dokážu svojimi informáciami statne zblbnúť práve takýchto naivných ľudí ; --> Neviem, či študuješ ezoterické knihy a pod rúškom domova sa aj ty takto snažíš zblbnúť sám seba ( a možno ani nie a len veríš v niečo, čo nikdy nebolo a už asi ani nebude ), ale ja viem jedno určite :
- všetko čo konáš sa ti už nejakou formou vráti
Podľa mňa máš dve možnosti ... buď sa uvedomiť a pozrieť na svet, ktorý je i bez mágie plný zázrakov a tak dospieť, alebo sa naveky stratiť v bludoch a veriť v niečo, čo ti tvoj život úplne znehodnotí. A možno nie, ostatne mňa do toho veľké nič, len tu teraz prezentujem svoj názor.
Tak ti teda držím palce, aby si mágiou dosiahol všetko čo chceš a po čom túžiš, ja sa zase raz pre zmenu budem snažiť veriť vo svoje racionálne sily a radšej sa učiť do života to, čo naozaj potrebujem, miesto nejakých invokačných formulí.
2. chlapce si sa moc rozpisal asi toho vies viac nez ja co tam sam patrim tak ma pouc com zvedavi
3. toto forum som zaviedol len pre to lebo viem ze mnohy ... si myslia o upíroch same hovadiny a tak som si povedal ze to vsetkym usmernim spravnym smerom...
4. ozvy sa som straaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne zvedaví co mi o mne povies tak sa maj Dr. Phil
Spamataj sa, lebo bud si robis z nas picu, ale si fakt tak vymlety.
citujem :
"...no takze po prve mne je uplne jedno co si kto mysli."
vs.
"...som si povedal ze to vsetkym usmernim spravnym smerom..."
Tak teraz už netuším absolútne, akýže je vlastne tvoj postoj .
Pripominas mi jednu babu, bola najtvrdsia metlacka na Slovensku, a pak vysvitlo ze pocuva Gigi D agostina.
Asi tolko k tebe...
no tak si uplne drbnuty moj mozem ti povedat len tolko ze si uplne nevyvinuty zdegenerovany debil...... obycajny smrtelnik kt. si mysli ze je "normalny"
.....
....
noo mne osobne sa upiri velmi pacia.. ako ti knizny .... a myslim si, ze existuju aj v reale .... nemusia mat tie super schopnosti ... ale urcite existuje neake temne bytosti vyzivajuce sa v temnote ... a nemusia ani pit ludsku krv... mozu pit zvieraciu krv ... aaa mne osobne krv chuti ... nevravim, ze som od nej zavisli .... ale vzdy ked mne alebo niekomu v mojej blizkosti tecie tak si velmi rad pocucam .....