kravina na n-tú. som to dopozerala len aby som vedela, že čo za blbosti tam ešte dajú. a aby sme sa s @lawey mali nad čím uchcávať, komentovať a zhrozovať sa
@pentik vela filmov je starych a mnohe z nich vela ludi vidi az v telke..
nie vsetci su ochotni kupit si dvd aby nieco take videli a popravde nie vsetci mozno zaregistrovali ze vobec nieco take vytvorili, ved rocne vzniknu stovky filmov.. ak nie viac.
ja by som ten film zaradila do kategorie "raz stačilo" Ako nebolo to zlé,len čo ja viem upíri,vlkolaci...,frankenstein bol milý no nejako extra ma to nechytilo.Anna,či ako sa volala mala pekné vlasy =D
@hereiam ja som sa to donútila dopozerať do konca.. (celkom pekné exteriéry, filmová hudba celkom znesiteľná, kostýmy dakedy odveci), ale žiadneho takého som tam nevidela
taky mix.....kedysi sa mi celkom pacilo ale potom som cital Draculu, Podivny pripad doktora Jeckyla a pana Hyda, chystam sa Frankenstiena a uz sa mi to tak nepaci....
Videla som ho na pol oka asi tak tretí raz...blbá zápletka, patetické dialógy, ozaj zvláštne kostýmy, Van Helsing sa zrazu volá Gabriel a jediný sympaťák je Dracula.
Takže, ked som ten film videla 1x nemohla som z neho, v kuse som ho pozerala, potom som vytriezvela Už tam vidím kopec podivných vecí - časové nepresnosti, ten Aleerin ksicht, čo vytasila v tej veži s liekom, výzor pána Hyda, mix upíri a Frankenstein, dialogy kusa divné a o slovenskom dabingu ani nehovorím - strašná katastrofa.... Ale má aj svoje pozitíva - super hudba, kulisy, kostýmy, Aleera a Anna sú veľmi krásne, páči sa mi aj postava Velkana a Richard Roxborough ako Dracula je super, a vlkolaci sú tiež dobre vytvorený, a časť odohrávajúca sa v Budapešti je tiež dobrá....Asi tak
nemôžem povedať, že je to jeden z najlepších filmov aké som videla, videla som aj lepšie filmy, ale dalo sa to celkom pozerať navyše tam hrá Hugh Jackman =D
spracovanie dobre ale nejde mi dokopy preco su tam vsetky hororve postavy z prvych hororov... okrem toho podla prvych knih o upiroch upiri nikdy nevedelie lietat (ak sa nezmenili na netopierov), myslim ze vlkodlak sa menil len za splnu a... ako sa tam dostal frankenstein? (netusim jak sa to pise
tak dobré to bolo. ani tie efekty neboli akoze nejako moc trápne, dali sa pozerat. film je najlepsi podla mna vtedy ak je dojimavy na konci a vy vyronite slzicku. ak je akcny a vam sa trasu svaly od napätia... alebo tak inak. nemyslim, ze van helsing mal taketo vlastnosti ale dal sa pozriet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nie vsetci su ochotni kupit si dvd aby nieco take videli a popravde nie vsetci mozno zaregistrovali ze vobec nieco take vytvorili, ved rocne vzniknu stovky filmov.. ak nie viac.
@mielikki pekný profil... teda tá hudba ,,( )/,,/
a toto bola krásna ženská ach jaj
Ale ten ples bol nádherný