tortilly, chilli, čínu, mäsko na všelijaké spôsoby onoo vymyslieť sa dá hocičo, len to varenie na dvojplatničkách trvá o dosť dlhšie, s tým treba rátať
ale ku koncu semestra som si už začala normalne variť a buduci v tom pokračujem a snad čo najmenej budem "variť" sáčkoviny (aj ked vifonky lubim tie budu stale )
ale ano šalaty si robim ,alebo take tie domace rychle ako rezance z tvarohom/makom bryndzove halušky (namiesto halušiek cestoviny a cestoviny zo syrom a tak (vačšinou každe moje jedlo zahrňuje cestoviny
cestoviny, ryzu a polievky a sice sme mali 2 normalne sporaky tak v kuchyni si ostatni nechavali ich spinavy riad, tak som mala absolutne nechut tam nieco uvarit a najlepsie som sa najedla aj tak v mense alebo niekde vonku
Lepse sa ti oplati napr na mlynskej si kupit papu a dat si zabalit lebo to mas super navarebe a za tolko isto penazi ale varila som si prazenicu volske oko cestoviby vselijake napr s vajickom a tuniakom ale maju tie omacky vselijake paradajkovu polievku chleba na vajicku polohotove knedliky kura uvarit hocic o sa da inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ku koncu semestra som si už začala normalne variť a buduci v tom pokračujem a snad čo najmenej budem "variť" sáčkoviny (aj ked vifonky lubim tie budu stale )
ale ano šalaty si robim ,alebo take tie domace rychle ako rezance z tvarohom/makom bryndzove halušky (namiesto halušiek cestoviny a cestoviny zo syrom a tak (vačšinou každe moje jedlo zahrňuje cestoviny
@limetkajaja to len v pripade najvascej lenivosti jak sa poznam, 4x do tydzna
...ale ak chceš, môžeš mi chodiť ty variť