čaute, chcem sa vás spýtať, že čo varievate. Také klasické rýchle jedlá šaláty, volské oke.... Ak poznáte nejaké dobre recepty na vaše pochúťky tak napíšte
keď chcem rýchle jedlo, tak väčšinou kuskus s čímkolvek, napríklad normalnu mrazenu zeleninu tam dam, ale potom to moc pripomína rizoto a rizoto je ble, takže naposledy som robila kuskus s tofu omáčkou a vegepárkom. mňamka
mne celkom zachutili spagety s bazalkou, cherry paradajkou a parmezanom (yummy) a je to dost rychle, alebo zeleninove rizito je tiez topka(och, neznasam to slovo!)
dnes som mala tortilu a v nej baklažán, šampiňóny, ľadový šalát a paradajku a medzi tým ako som si to vymyslela a ako som to dojedla prešlo asi 25 minút, takže to bude asi rýchle jedlo
Uvaríš cestoviny. Zoberieš oliváč a na 5 sekund na nom speníš rozdrveny pretlak. Hodíš tam nejaky velky pretlak, šampiony z konzervy (aj čerstve možeš ak maš čas ich čistit a krajat a už len prihodíš sojovy granulat. TADAA.
Jedlo hotove za 10 minut a mohla by som to žrac forever.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Jedlo hotove za 10 minut a mohla by som to žrac forever.
prípadne pridám nejaké koreniny
hodím do hrnca a čakám na zázrak
prípadne uvarím zemiaky/ryžu/čokoľvek ako prílohu v druhom, menšom hrnci
a občas to nehodím do hrnca, ale do zapekacej misy
nejako to zvykne fungovať