kedy jak stale inac nemam presny cas obedovania ....ale napriklad dneska som este nic nejedla a neviem co vylovit z chladnicky ...taka prazdna sa mi zda
ja dneska? asi sprchu a postel..nvm co si spravim...a mozno zaspim a zobudi ma mama tak mi neco dobre uvari ...a zvyknem tak v rozmedzi medzi 12:00 az 14:00 nekedy aj o 3tej ... ako vstanem, co robim a tak...
mM.. CEZ týžden o 13:10 alebo tak nejak ked dojdeme so skoly.. a nedelu a sobotu o 12.. a neska na obed?? hmm ...polífku jaku no .. newiem jak sa voláá a kura.. či čo to bolo
..ja,som mala.opek,zem.,kurac.mäso,so zelen.a syrom,zapek..a fazul.-parad.salat..a,som si to vlastnorucne,robila..normlne,ze sama tomu neverim..ale,tak okolnosti,teda hlad..ma prinutili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mali sem kapustovú polievku a druhé bolo ryža s rybou a podusenou zeleninkou (no dobre, také akurát pre mna zdravé jedlo, keď už som si ho navarila)
a mala som plnené šampiňóny a zemiaky...