Neviem mal by byť veselý podľa toho čo sa deje lebo sa mi vo všetkom darí ako tak ale to ja by som mohol byť aj multimiliardár a i tak by som bol viacej smutný ako veselý
Je mi smutno keď vidím, že i tu prevažuje tá druhá možnosť.
Veľmi tieto motivačné citáty nemusím, ale možno to niekomu zmení pohľad na jeho život. Lebo ten by mal by skôr o tom ako sme sa rozhodli reagovať na veci, ktoré nám do života prichádzajú. Nech sú akékoľvek, ak sme duchom slobodní, dokážeme konať správne...
No ak by som hodnotila podla poslednych par rokov bolo by to takmer na 100% viac smutny ale bohuzial/nastastie som uz dost stara cize celkovo asi este vyhrava prva moznost ...a pacia sa mi tie smajliky co si tam dal
Môj doterajší život je vraj veselý, zábavný, zaujímavý aspoň tak to vidí okolie.
Z môjho pohľadu je to smutná unaháňaná kokotina ktorá nikam nevedie takže smutný...
Takže aký mám život?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Som "bohatsia" ako drviva vacsina ludi na planete a aj tak na co casto zabudam a smutim, ako lepsie by mholo byt
Veľmi tieto motivačné citáty nemusím, ale možno to niekomu zmení pohľad na jeho život. Lebo ten by mal by skôr o tom ako sme sa rozhodli reagovať na veci, ktoré nám do života prichádzajú. Nech sú akékoľvek, ak sme duchom slobodní, dokážeme konať správne...
Z môjho pohľadu je to smutná unaháňaná kokotina ktorá nikam nevedie takže smutný...
Takže aký mám život?
ale myslím, že je to také vyrovnané...viete ako..raz si hore, raz si dole boli blbé obdobia, ale vždy prišli aj nejaké pekné, šťastné ..