Teraz budem trocha (dost) morbídna ale nedavno som citala jeden clanok o najvtipnejsich/najzaujimavejsich nahrobnych napisoch a tak by ma zaujimalo, aky by ste si dali napis na nahrobny kamen. Malo by to byt nieco co vas vystihuje. Alebo nejaky v
asi by som si namiesto epitafu dal na kamen ten qr kod, a ludia by si po odskenovani mohli pozriet moje fotky, boli by tam niektore hlasky z gymnazia alebo len tak, cim som koho rozosmial
neplačte nad mojím hrobom len preto že som zomrel plačte sami nad sebou,keby som žil chceli by ste,aby som tu nebol tak sa už len radujte. no asi niečo takéto by som si tam dal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
jeden epitaf by ma nedokazal vystihnut
Máš link na ten článok ?
filip
kurvil se, podváděl.
S čubkama po hajzlech,
zvířecky dováděl
verne národ môj "NE"ľúbil som:
to jediná moja vina,
a okrem tej žiadna iná.
ale inak hrob alebo nieco podobne velmi az tak nepotrebujem, uz budem mrtvy uz mi bude potom aj jedno kde budem
(John Keats)
takze :
... and that´s when you realize, that you must have done something right, because you have never felt so alive !
dala by som to do ženského rodu ale takto to je lepšie
To je asi náhrobok sudkyne Laukovej, nie?
ale ked uz, asi moj oblubeny "Gather ye rosebuds while ye may"