@ooooo bejvávalo...teraz je tu invazia ludi s vekovou hranicou max 14 rokov, ktore sem donasaju moderne vplyvy ako lady gaga :-! no dufam, ze stare duse to tu nevzdali
@grietusha ja sa nebranim novemu, no distancujem sa od vsadepocutelneho popiku a podobnym umelym stylom. nebudem pocuvat nieco, co za hudbu ani nepovazujem.
Buckethead (solo king), M.A.Batio (uplne uzasne chytlave pesnicky), Slash (GnR neni o com), Joe Satriani (always with you always with me♥), Herman Li (dragonforce nazivo nic moc ale studiovo je skvely), Tom Morello (ci uz audioslave alebo ratm je skvely), John Petrucci (dream theater tiez uzas), Kiko Louriero (angra ftw!), Alexi Laiho (s wirmanom na keyboarde skvela vec), Marty Friedman+Jason Becker (ci uz spolu alebo megadeth s friedmanom), Bumblefoot (GnR taktiez neni o com a uplne skvele fast sola), Daita (siam shade skvele sola), Eddie Van Halen (klasika), Paul Gilbert (racer x) a ešte Russell Lissack (skvely shredding v bloc party) a este mnoho inych
Hlasujem za Toma Morella, lebo jeho hra na gitaru je dokonalá... ale mám rada viacerých z ponuky (Slash, Hendrix, Santana)... mojim gitaristom č. 1 však naďalej zostáva one and only - Jack White
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Slash - Velvet Revolver (byvaly clen Gun"s Roses)
Tom Morello - Rise Against,Audioslave
Steve Vai - G3 (inak skor solo gitarista)
Joe Satriani - Deep Purple (inak skor solo gitarista) (pozn. ucitel Vaia,Petrucciho a Hammetta)
John Petrucci - Dream Theater
Kirk Lee Hammett - Metallica
Jimi Hendrix - (solo gitarista)
Carlos Santana - (solo gitarista)
inak pre mňa Jonny Greenwood a John Frusciante
silou mocou sa brániť novému sa nevypláca. ver tomu, že aj dnes sa tvorí dobrá hudba
@ooooo
pre RATM je teda hanbou, aby si ich niekto mýlil s hentým
@19 no ved pre neho typicke
@23 tak to si bol rychlejsi nez ja
@hajzelbaba napísala som to len preto, lebo si to napísala spôsobom, ako by len všetko staré bolo dobré
tuto milujem
michael amott (arch enemy)
Buckethead (solo king), M.A.Batio (uplne uzasne chytlave pesnicky), Slash (GnR neni o com), Joe Satriani (always with you always with me♥), Herman Li (dragonforce nazivo nic moc ale studiovo je skvely), Tom Morello (ci uz audioslave alebo ratm je skvely), John Petrucci (dream theater tiez uzas), Kiko Louriero (angra ftw!), Alexi Laiho (s wirmanom na keyboarde skvela vec), Marty Friedman+Jason Becker (ci uz spolu alebo megadeth s friedmanom), Bumblefoot (GnR taktiez neni o com a uplne skvele fast sola), Daita (siam shade skvele sola), Eddie Van Halen (klasika), Paul Gilbert (racer x) a ešte Russell Lissack (skvely shredding v bloc party) a este mnoho inych
moje naj sólo
Z hentých asi steve vai. môj tajný životný vzor kliknite si na moju webku a započúvajte sa