Koho vo svojom živote najviac obdivujete ? Koho obdivujete z hľadiska povahy a koho z hľadiska výzoru ?...Alebo je človek, ktorý má všetko, čo by ste chceli dosiahnuť ?
vo svojom zivote? teda ich poznam...no tak potom podla vyzoru neobdivujem nikoho, to naozaj pre mna nie je kriterium pre obdiv a pre povahu zase tak vela ludi, ze to sem ani nema zmysel pisat
co ti jebe, ze vyzor no, ked uz mam dakoho obdivovat tak pre jeho cielavedomost, bojovnost, usilovnost a snahu nieco zmenit a ist si zatim, pre jeho inteligenciu a oddanost. Tak v tomto je moj vzor CHE
Idol nie, len pár ľudí, ktorých nekonečne obdivujem a zbožňujem za veľa vecí, ktoré zväčša nepotrebujú spomínať pri interview a stávať sa tak "idolovateľnými" pre masy
Obdivujem svojich rodicov (lebo to so mnou vydrzali) a svojho chalana ,ktory ma ma rad aj napriek tomu vsetkemu .... Ale asi najc´viac obdivujem Djokovica a Federera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale z vyzoru neviem Andyho Sixxa? je sexy a keby som bola chalan chcem tak vyzerat
Tak seba...
a aj s vetami predtym suhlasim
idolom sa to nedá nazvať ale obdivujem Charlotte Wessels.. ale asi nepoznáte
WUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!