Čo robíte, keď sa sprchujete alebo kúpete, a ako sa umývate potom, čistíte si zuby alebo čúrate pred tým, potom alebo počas sprchy / kúpeľa? Robíte ešte niečo iné, o čom netuším? Napríklad čistenie uší, prípadne iných otvorov? Žiadne úchylnosti prosím
úchylnosti si už popísal vo vlastnej otázke ja sa umývam, napustím si vaňu s veľmi horúcou vodou, potom si do nej ľahnem a mám riť červenú ako pavián z toho. Poležím si asi 10-15 minút, zmyjem si vlasy, briadku, potom vezmem špongiu a mydlo a celý sa namydlím, niekde pomalšie, na niektorých miestach rýchlejšie. potom vodu vypustím a osprchujem si šampón z vlasov, vyšpláchnem si prdel a keď sa mi chce moc cikať, tak sa vycikám. Potom sa postavíme, vyjdem z vane a utriem sa. Najskôr vlasy, prejdem na hruď, nohy a potom sa vyšúcham odzadu. Po mojom kúpeli je to v kúpeľni ako v saune a prejsť z takého tepla do chladnejšej izby je super. No a ešte sa oblečiem samozrejme.
Dojdem do kupelne, idem cikať a počas toho a potom odhadzujem zo seba oblečenie do kúta. Potom si rozčečem vlasy a vleziem do vane a pustim na seba horucu vodu. Ked sa mi vaňa napusti tak si našamponujem vlasy a potom sa cela ošpongijujem a potom sa oplachnem a rozčešem vlasy pod sprchou. Potom ležim 10-15 minut vo vode a ked ma to prestane bavit tak vyleziem, zamotam sa do osušky a vyčistim si uši a tvár aby som nemala jebačiky. Potom sa namastim telovym mliekom a dam si pyžamko a idem hajat.
Idem na wcko, umyjem si ruky, ospliecham vanu teplou vodou zo sprchy. Vlezem do sprchy, kockovym mydlom si namydlim take casti tela, ktore sa viac spinia sprchovym gelom a niekedy s hentakou sietkovou spongiou sa umyjem cela. Ak treba, s inym, hydratujucim sprchovym gelom oholim, co uznam za vhodne. Vyjdem z vane, preplachnem a vyzmykam tu spongiu, umyjem si ofinu (lebo som spina spinava a neznasam si umyvat vlasy , tvar, zuby. Zubna nit a zatialco mam v papuli ustnu vodu, si nanesiem pletovu vodu. Doutieram sa a idem do izby, kde sa nakremujem, dam si antismrad, obleciem sa, navoniam sa, namalujem, umyjem si ruky a idem prec.
idem na WC, popritom odpisujem na mobile potom si umyjem ruky, vyberiem čočky, bud si umyjem zuby pred sprchu alebo po sprche (jak mam naladu) potom pustím vaňu alebo sprchu a popri nej sa vyzlečiem. Ked som tam tak sa namydlím kokosovým mliečkom poprípade umyjem vlasy a oholím a ked vyjdem tak sa osuším pomaly sa obliekam, natieram sa telovým mliekom, dam do uteráka vlasy a čakám kedy sa mi trošku uschnu a kedy ich budem mocť rozčesať
zamknem za sebou, vyzleciem sa zo spodneho pradla (lebo iba v nom chodim do sprchy) a hodim do pracky... (do kupelne nosim take gumenne slapky,uz som si na ne zvykol ze su sprchovacie)- vzdy ich necham pred vanou a vleziem dnu a sprchujem sa, sprchovym gelom od tvare smerom dolu, potom pristupujemnk vlasom (tie si umyvam ako posledne) este trochu potom necham na seba dopadat vodu a premyslam nad zivotom ... potom vodu zastavim a ako prve si vzdy osusim mierne ruky,chrbat a hrud a potom prejdem osuskou par krat po vlasoch aby neboli az take.mokre...nasledne sa vysusim cely (vo vani) a obujem.si moje sprchovacie slapky, obleciem ciste spodne pradlo, vycistim usi a odchadzam prec
Dám zo seba dole všetko oblečenie okrem gatí a spodného prádla pod nimi.
Idem do kúpeľne a dám si ku vani šampón.
Vyzlečiem sa a idem do vani, osprchujem sa a počas toho sa vyčúram lebo pred sprchou vždy pijem čaj.
Vylezem zo sprchy a oblečiem si spodok, umyjem si zuby a ešte pochodím po dome (počas toho uschnem) a znova sa vyčúram ale už na záchode.
uhm, velice tu teraz vsetci budu pisat ako cikuskaju pred sprskou, ale vsetci vieme, ze to robite do sprchy
inak nemam ziadny ritual, moje sprchy su rychlovecka, urobim co treba a odchadzam, neviem co o tom niekto dokaze pisat na 10 riadkov
tak vystim sa pred sprchou (ano niekedy sa trochu aj do vane ujde no ale to je vedlajsie) a vacsinou aj vyserem potom umyjem rit, kkt a vajca a bud pokracujem dalej alebo iba takyto sposob sprchy volim v niektore dni no a ked pokracujem tak si potom pod pazami namydlim viac ako inde teda ak neratam rit a poriadne oplachnem no a tak sa cely nejak pooplachujem a nakoniec hlavu oplachnem najprv vodou potom nasamponujem a zas oplachnem aj cely sa este tak nejak dopooplachujem a idem von z vane
Ráno vstanem, prídem do kúpeľne. Zabijem kapra vo vani a okúpem sa. Na krk si nasadím mydlo pripnuté na retiazke zo štupľa v umývadle, nech pekne voniam celý deň. Príborovým nožíkom sa oholím. Poviem "To bol ale deň" a potom idem znova spať.
Keď sa sprchujem tak to su tri kubiky vody a tri hodiny casu dojdem do kupelky rozcesem sa, zoberem osusku, vyzlecem sa, idem do sprsky, najprv si umyjem vlasy s mydlom a tesco samponom na odmastnenie, niekedy som pouzila aj jar potom si namydlim hornu cast tela s mydlom s bahnom z mrtveho mora a zaroven si nasamponujem druhy krat hlavu s kvalitnejsim samponom, oplachnem, tak si namydlim dolnu cast tela + balzam/ kondicioner na vlasy. Niekedy oholim co treba alebo si umyjem zuby, sikam Postojim v sprche, vyzmykam si vlasy poutieram, vyjdem zo sprchy, vlasy dam do osusky, niekedy si ostriham nechty ale skoro vzdy sa nakremujem. Vyvesim osusku, upratam kupelnu a idem spat o druhej v noci
závisí od času, ked mám čas len na sprchu, tak pred tým idem na wecko, potom sa normálne osprchujem (použivam čokoladovy sprchovy gel s fajnou špongiou), popritom si spievam debilne pesničky
no a ked mam čas na kupeľ, tak si napustim vaňu, dam si tam modru a červenu soľ čo spôsobí fialove zafarbenie vody, pustim si hudbu a zapalim vonne tyčinky
Vacsinou ked sa idem sprchovat som cela zasmradena od ko=ni, takze sa vyzleciem este v izbe (aspon take casti odevu, z ktorych by mohla opadavat slama) vojdem do kupelne, vyzleciem zvysok odevu, vojdem do sprchy, nasamponujem hlavu, zmyjem sampon, cikam do sprchy, dam si na hlavu kondicioner, namydlim sa, opeelingujem si ksicht, vsetko zo seba zmyjem, chvilu postojim, vyleziem, utriem sa, obleciem pyzamo a idem veci nahadzat do kosa na pradlo pripadne (relativne) ciste naspat do skrine.
noooo, tak dakedy olizujem ten sprchovy gel, lebo ste skusali palmolive chocolate? no asi tak a umyvam si zuby popri tom, ako sa sprchujem. a vzdy chodim sa kupat posledna, lebo mozem minut komplet vsetku vodu a nemusim sa obmedzovat. a spieeeeevam ako diva svina
tak ak nik neni doma, nahy beham predtym uz "free"
v sprche si dakedy oholim brusne chlpiska aby som nevyzeral ako mäsiar z dedinskej coop jednoty, oplachnem chuligana, ak som dlho nanho nemal cas, tak pohonim
potom vzdy naberem gelu a ako si to chystam jebnut pod pazuchu mi z toho polka jebne na zem a zostane iba troska, to sa namydlim, picujem aky je ten gel studeny, pooplachujem a ani za boha sa mi nechce von zo sprchy tak tam trcim dlho az kym nenaberem odvahu z nej vyjst
vojdem do sprchy a vždy ked´ už v nej stojím, tak vždy musím zavrieť a otvoriť tie dvere aspoň 3-krát. To mám ešte z vtedy ked´ som bola menšia a vždy som sa bála, že nejaká príšera to má načasované, že na ktoré zavretie ma to tam po dlhšom čase zamkne. Umyjem sa a ked´ som hotová tak na seba ešte niekoľko minút lejem studenú vodu. vyjdem von, utriem sa a oblečiem.
Prídem do kúpeľne, vyzlečiem sa, potom si spomeniem, že som zabudla na pyžamo, oblečiem si tričko len a vrátim sa poň. Následne idem na wcko, alebo rovno do sprchy. Spruchujem sa najprv nohy, brucho, ruky, chodidlá, vlasy... V takomto poradí. Potom sa utriem, vlasy tiež si vyšuchám v uteráku. V zime si nechávam pyžamo na radiátore, aby som si obliekla také zohriate trošku.
Môj je taký divošský. Zapnem si dobrú hudbu v izbe sa zbavím oblečenia, rýchlym pohľadom skontrolujem či je chodba prázdna a scupotám do kupelky. Najprv umývam vlasy, pričom robím na seba grimasy v zrkadle a potom precízne zvyšok. Keďže nemám rada uteráky a ani fén, zabalím sa o županu a nenápadne zdrhám z kupelky, skôr ako zistia kto tam zanechal mokré šľapy.
Wtf, to čo je tu ľudia dávajú.
Tak ale keď ste už začali, začnem aj ja:
Najprv idem na wc. Potom si idem umyť zuby. Potom idem do izby, vyzlečiem sa a nechám si len trenky a ponožky. Potom odcválam do kúpeľne a ponožky a trenky dám rovno do prádlového koša. Ja mám totiž taký zvyk, že si musím každý deň meniť ponožky a trenky, pretože mi to prijde také nehygienické skrátka.
Ok potom keď už som nahý, vojdem do vane a najprv sa opláchnem vodou celý (aj vlasy). Potom si dám najprv šampón na vlasy a nechám ho tak. Ja som totiž čítal, že aby šampón dobre reagoval, je potrebné ho nechať mať 5 minút na vlasoch. Potom začínam ruky, brucho, zadok a ústroj , nohy a chrbát. Potom si umyjem telo. Potom si este poriadne umyjem tvár a nakoniec už konečne stuhnuté vlasy od šampónu. Nakoniec keď som celý umytý, nechám ešte tiecť na mňa vodu. Stále teplejšia, teplejšia až horúca. A potom je po celej kúpeľni samá para. Potom sa poutieram, vyfénujem vlasy, oblečiem sa do pyžama, vyčistím si uši ešte a idzem spac.
ja si navarim kavičku s mliekom a nachystam letaky hobbymarketov či nejaku technicku literaturu - napustim vańu a čitam letaky alebo navod na vymenu katalyzatora na aute,,, som zavisly od kokosovej vone šamponu lebo pred rokmi som mal dobry sex s jednou ... ale to je jedno ...teda skratka mi pripomina tie stare časy a mam kokosove mydlo a kokosovy šampon lebo ked milujem tu vonu tak som psychicky high v dobrej nalade,
predtym som si do vody daval bylinky ale farbili vanu a teraz sa mi nechce ju čistit a nemam na to nervy. Inak moj sen je finska prava sauna s pieckou z dreva -- možno sa mi to niekedy splní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Hrozne ma bavi toto forum
som zvedavá kto to bude čitať inak
Idem do kúpeľne a dám si ku vani šampón.
Vyzlečiem sa a idem do vani, osprchujem sa a počas toho sa vyčúram lebo pred sprchou vždy pijem čaj.
Vylezem zo sprchy a oblečiem si spodok, umyjem si zuby a ešte pochodím po dome (počas toho uschnem) a znova sa vyčúram ale už na záchode.
inak nemam ziadny ritual, moje sprchy su rychlovecka, urobim co treba a odchadzam, neviem co o tom niekto dokaze pisat na 10 riadkov
no a ked mam čas na kupeľ, tak si napustim vaňu, dam si tam modru a červenu soľ čo spôsobí fialove zafarbenie vody, pustim si hudbu a zapalim vonne tyčinky
TO CO JE? DDDDDDDD som trochu rozcarovany z tych vasich prispevkov, ale budis.
Vyzleciem sa, osprchujem a utriem uterakom. A niekedy sa aj fenujem, ked niesom uplne suchy a potrebujem rychlo vyschnut a odist. To je cele.
v sprche si dakedy oholim brusne chlpiska aby som nevyzeral ako mäsiar z dedinskej coop jednoty, oplachnem chuligana, ak som dlho nanho nemal cas, tak pohonim
potom vzdy naberem gelu a ako si to chystam jebnut pod pazuchu mi z toho polka jebne na zem a zostane iba troska, to sa namydlim, picujem aky je ten gel studeny, pooplachujem a ani za boha sa mi nechce von zo sprchy tak tam trcim dlho az kym nenaberem odvahu z nej vyjst
Tak ale keď ste už začali, začnem aj ja:
Najprv idem na wc. Potom si idem umyť zuby. Potom idem do izby, vyzlečiem sa a nechám si len trenky a ponožky. Potom odcválam do kúpeľne a ponožky a trenky dám rovno do prádlového koša. Ja mám totiž taký zvyk, že si musím každý deň meniť ponožky a trenky, pretože mi to prijde také nehygienické skrátka.
Ok potom keď už som nahý, vojdem do vane a najprv sa opláchnem vodou celý (aj vlasy). Potom si dám najprv šampón na vlasy a nechám ho tak. Ja som totiž čítal, že aby šampón dobre reagoval, je potrebné ho nechať mať 5 minút na vlasoch. Potom začínam ruky, brucho, zadok a ústroj , nohy a chrbát. Potom si umyjem telo. Potom si este poriadne umyjem tvár a nakoniec už konečne stuhnuté vlasy od šampónu. Nakoniec keď som celý umytý, nechám ešte tiecť na mňa vodu. Stále teplejšia, teplejšia až horúca. A potom je po celej kúpeľni samá para. Potom sa poutieram, vyfénujem vlasy, oblečiem sa do pyžama, vyčistím si uši ešte a idzem spac.
predtym som si do vody daval bylinky ale farbili vanu a teraz sa mi nechce ju čistit a nemam na to nervy. Inak moj sen je finska prava sauna s pieckou z dreva -- možno sa mi to niekedy splní.