No ked som bol v madarsku a taky prisli k nam prisli a zacali nam rozpravat po madarsky a pytali sa volaco o tescu. Takze asi kde je v madarsku tesco. A co mi s kamosom Do pice ako vam to povedat boha. A oni sa azcali smiat a potom povedali, ze su slvoaci. A potom sme rychlo zdupkali ale povedali sme im kde to je. A viac krat sme tam nesli
tak takych veci bolo strasne vela...ale tak s poslednej doby ...na jednom byte...zaspal kamarat..a my sme boli trosku podgurazeny ...tak jeden kamos vytiahol kameru a setko sme isli tocit,prve plany boli jebnut mu vajcia na hlavu alebo co,ale pod nim sme mali nase bundy cize sme nechceli riskovat ,potom mi trebalo srat,cize nasa zachrana...jeden kamos mi drzal igelitku pod ritou a druhy to kameroval (niesme ziadny fetish maniaci ) ... potom sme si dali sacky na ruky a kazdy si odjebal kusok z mojho gigantickeho vykalu,a sli sme za nim do i zby,prvy pokus nevysiel lebo sme sa zacali smiat a prebudil sa ...a tak na druhy sme to skusili znova a dali sme mu to hovno na hlavu a utekali prec,on sa zobudil,a z izby iba "chodte do pici,ste prijebany" my v obyvacke sme sedeli akoze nic ..neskor sme sli za nim ho pozret ze hovna odpratat a tak a co nevidim kamosov pes tie hovna zral v chodbe a on je taky biely cize cela huba zajebana :-d vtedy som na zemi plakal DOSLOVA plakal !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov