pre mňa to bolo keď som ešte chodila do prvého ročníka na strednej, tak v októbri som zistila že ma môj priateľ podvádza z inou a dokonca s ňou spí a presne si nepamätám dátum a jediné vysvetlenie k tomu všetkému boloiem -keďže si mi ty nechela dať tak som išiel za inou a si strašne depresívna holka a mali ťa dať rodičia na interupciu, dobre fajn obliekam sa do čierneho a počúvam metal, punk a ostatné podobné štýli a veľa ľudí mi povedalo, že som depresívna kôli môjmu životnému štýlu- za čo sa mi však mimochodom aj neskôr ako ma spoznali aj ospravedlnili, ale niky mi nikto nepovedal, ža ma mali dať rodičia na interupciu... neviem do teraz ako som to dokázala prežiť, lebo Mário bol môj prvý chalan a moc som ho lúbila, ale myslím, ýe mi dosť pomohla hudba od skupiny Three Days Grace a hlavne pesnička Never Too Late... a zmysel môjho života sú teraz moji kamoši, ktorých si moc vážim, lebo v mojich ťažkých chvílach stáli pri mne, za čo som im moc vďačná, songy skupiny Three Days Grace, moja milovaná gitara a od marca 2010 aj mô milovaný Michal, ktorého moc ľúbim a nevimenila by som ho za žiadneho iného chalana...
Nemôžem povedať, že je to môj najhorší deň. Avšak musím povedať, že je to jeden z tých horších dní, kedy sa cítim tak sama...
Najviac sa obávam, že na sklonku svojho života zistím, že vlastne žiaden zmysel môj život nemal. Že som tu len náhodou a nemám žiadne poslanie. Lebo ja tu nechcem iba zaberať miesto, chcem tu byť pre rodinu, priateľov, milovanú osobu...chcem pomáhať, byť užitočná.
@yasmin Three Days Grace je veľmi dobrá rocková kapela. A človeku, ktorý urobil také svinstvo a ešte to takto argumentuje, by som napľula do tváre...
@yasmin to bol teda kokot!!! , Three Days Grace milujem aj Never Too Late, tiež som to počúvala po rozchode aj na mňa všetci čumia, že čo som v čiernom a potom ma diskriminujú a už ma to štve!!! Vrchol, že učitelia sú kvoli tomu ku mne hnusní a vždy ma podozrievajú - svine!!!.KAšľAť na nich a veľa šťastia s priateľom
a ešte po tom všetkom sa chcel ku mne vrátiť ako keby sa nič nestalo, ale ja som nechcela a ignorovala som ho a to úplne, dokonca som poznala jeho šéfa v práci a keďže som ho ďalej nechcela stretávať keď som išla za kamošmi, tak som mu povedala- jeho šéfovi, aby ho oddiaľ vyhodil, našťastie sme velice dobrí kamošmi tak to pre mňa jeho šéf urobil... a inak tá jeho frajerka sa s ním po 2 týždňoch rozišla...
to je smutné, že nemáš zmysel života. ja zisťujem, že zmysel života je vo všetkom čo robím, hoc vstanem alebo raňajkujem stále ma to k niečomu vedie, k nejakému hľadaniu nadprirodzeného.
a najhorší deň ma ozaj nenapadne. ale napríklad aj včera bolo zle s plným nosom a teplotami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zmysel zivota: priatelia, zaluby a vola napredovat nech sa deje co sa deje
tazko oznacit nieco za najhorsi den ked su vsetky rovnake (rozumej rovnako hrozne)
tazko najst zmysel zivota v zivote ktory ma kazdy den rovnako hrozny
Zmysel: odvtedy nemám...
Zmysel života stále hľadám...
zmysel života- rodina a priatelia.
Najviac sa obávam, že na sklonku svojho života zistím, že vlastne žiaden zmysel môj život nemal. Že som tu len náhodou a nemám žiadne poslanie. Lebo ja tu nechcem iba zaberať miesto, chcem tu byť pre rodinu, priateľov, milovanú osobu...chcem pomáhať, byť užitočná.
@yasmin Three Days Grace je veľmi dobrá rocková kapela. A človeku, ktorý urobil také svinstvo a ešte to takto argumentuje, by som napľula do tváre...
ja, moje pocity, moja vyrovnanosť, moja nálada.žiaden egocentrizmus.nie, len logická dedukcia- nešťastná neviem nič, som zlá na seba aj na iných.
zmysel života? nechcem premýšľať lebo mi mi možno doplo, že žiadny extra nemám.. ale teraz mám dobré obdobie tak môžem jebať akurát
len to bude zlé keď si na dôchodku uvedomím, že som ani poriadne nežila...
ale zmysel života neviem
a najhorší deň ma ozaj nenapadne. ale napríklad aj včera bolo zle s plným nosom a teplotami.
zmysel? ziadny konkretny