Nemám jeden najlepší deň, skôr takú zbierku okamihov, ktoré sa nestali v jeden deň, ale celkom pekne na seba nadväzujú, doplňajú sa, tak ako ked listuješ vo fotoalbume. Len dúfam, že sa doňho ešte doplnia nejaké fotky, lebo je toho ešte dosť, čo sa nestalo, aj ked možno už veľa nepribudne a už mi zostáva len uzavrieť album.
neviem ci najlepsi, to sa asi neda urcit, ale jeden z najkrajsich, na ktory si za poslednu dobu spomeniem, 10.10.2018, ked sme s priatelom sedeli vecer pri Eiffelovke
Na Štedrý večer, ked sme s rodičmi večerali a boli raz v roku ako skutočná rodina. Rodičia sú rozvedení od mojich 5 rokov, tak preto. A ktorý konkrétne neviem, vždy to bolo pre mňa strašne krásne a čarovné A zakaždým som zdrzovala, aby sme ešte nešli rozbaľovať darčeky a že chcem, aby tá chvíľa vydržala večne. Nič krajšie neexistuje. A potom este spomienky z dovoleniek a obdobia, ked som robila na bakalarskej praci, ktorá ma neskutočne bavila.
uplne najlepsi den bol, ked sme mali s frajerom vyrocie, to som aj povedala aspon 50x, ze toto je najlepsi den v mojom zivote isli sme na turu s alpakami, boli v utulku divych zvierat, opekali sme v noci a obloha bola posiata hviezdami, pocasie bolo super a vyskusali sme plno novych jedal a aktivit a vsetky tie super veci zazit s mojim najoblubenejsim clovekom bolo proste naj
Ako prvé napadol 1. koncert, na ktorom som bola a potom ešte 2 koncerty, kedy som bola na Alphaville (ten 2-krát bol Marian odo mňa len nejaké 2-3 metre ). Škoda len, že sa mi s ním nepodarilo stretnúť Ale ktorý deň bol najlepší je ťažko povedať
Nejako takto pred rokom aj keď sme sa každý deň hadali a nemali sme si čo povedat nasiel si na mňa asi hodinu casu a všetko mi vysvetlil a stále dookola opakoval nieze to rozbalis bezomna.
Každý jeden deň kedy som ráno v zdraví vstal a začal čosi nové,uvedomujúc, že čas nevrátim nikdy viac nazad. A ako na to často myslíš, tým viac si uvedomujem hodnotu času, ktorý mám na to, aby som stihol to, čo stihnúť mám a využiť to, čo využiť treba. Aby som neskôr neľutoval. V živote som ľutoval len to, čo som nevedel ovplyvniť alebo zvrátiť svojimi silami. Paradoxne to bol viac, aj keď neschopnosť čosi ovplyvniť pôsobi skôr ako cena útechy než nevydarené zadosťučinenie
Je veľa takých dní, ktoré by som označila za najlepšie 22.11.2014 - keď som bola na zimnom LiR, 27.12.2014 - keď som prišla prvýkrát za @dee99 a dali sme sa dokopy a zažili deň plný zábavy ,keď som vďaka tomu chlapčisku zažila naj narodky a zobral ma na Ganchera & Ruina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Hovorím, že je veľa dobrých vecí(či čohokoľvek) iba ľudia stále musia hľadať niečo "naj".
Sme boli s tomasopiterbrackou na super vylete a Dzeni sa s nami po koncerte odfotila ^_^
co velmi vystizn svedci o mojich prioritach
Je veľa takých dní, ktoré by som označila za najlepšie 22.11.2014 - keď som bola na zimnom LiR, 27.12.2014 - keď som prišla prvýkrát za @dee99 a dali sme sa dokopy a zažili deň plný zábavy ,keď som vďaka tomu chlapčisku zažila naj narodky a zobral ma na Ganchera & Ruina