a ja neviem. ja som videl veľa dobrých filmov. ťažko sa mi rozhoduje o filme. to je asi tak, ako s naj piesňou.
ale napríklad, ak mám za naj film považovať taký, pri ktorom som sa nedokázal odlepiť od žiadnej scény a ten film si môžem pozrieť aj každý deň tak takto ma zaujal jedine Návrat do Cold Mountain.
clik,niiekto to rad blond,forest gumb,zelena mila, mam rada trilery a komedie a horor 3:15 je v pohode ale je to skorej ako triler nie ako horor a este mam rada filmi podla skutocnosti su dobre ale krute..xD
@tomicko U mňa sú na vrchole tiež už tie tvoje dva spomínané,ale jednoznačne neviem povedať svoj naj film.Ešte by som medzi moje obľúbené určite zaradil Na ostrie noža,Vtedy na západe,Posledný samuraj...Je ich proste viac a je veľa vecí pre,ktoré sa mi páčia.
premna je cislo 1 Proc? ..a proc teda...preto, ze je skutocny..veci, ktore sa skutocne stali, dokonale zachytene aj co sa tyka povah a tak..a zaroven je bocnym motivom aj moje hobby..
@bunisska ano, landa je dobry herec ..sranda bola, ze on (jeho postava)vyviazol bez trestu..ale vseobecne vsetci ti herci boli dobri..realne to posobilo..
Pelíšky mám najradšej, videla som ich minimálne 50krát a stále ma to dokáže pobaviť a je to jediný z mojich obľúbených filmov, ktorému viem prisúdiť prvú priečku osobného rebríčka a nema výčitky, že ostatné filmy sú ukrátené :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale minule sa mi pacil begotten
--------
(Shawshank a Forrest v úvodnom príspevku ma inšpirovali.
Zoznam filmového overrated bullshitu je teraz kompletný a téma môže byť zopakovaná o štyridsaťosem hodín.)
ale na pomyselnej priečke hádam nebolo viac obratov a návalov hormónov ako vo Forrest G. (a véľa iných samozrejme..čo sa mi nechce vypisovať)
alebo si už nepamätám...časom sa vám to zlieva
A potom určite síce starý,no ešte stále skvelý film V pekle v hl.úlohe s J.C.V Dammom.
Zelená míľa
a ja neviem. ja som videl veľa dobrých filmov. ťažko sa mi rozhoduje o filme. to je asi tak, ako s naj piesňou.
ale napríklad, ak mám za naj film považovať taký, pri ktorom som sa nedokázal odlepiť od žiadnej scény a ten film si môžem pozrieť aj každý deň tak takto ma zaujal jedine Návrat do Cold Mountain.
v ako vendetta
butterfly effect
pevne puto
Prečo? Mám milión dôvodov na to, aby som ho milovala. Tak nádherný a silný film sa naozaj len tak nevidí...