môžem pred tým človekom rozmýšľať nahlas a aj naopak, keď sa s ním nejaký čas nevidím, chýba mi, vieme sa porozprávať, máme rovnaké záujmy, záleží mi na ňom a naopak
Môžeme spolu hovoriť o vážnych veciach. Bez obavy, že by nás ten druhý vysmial alebo naznačil, že je to "trápne," čo by väčšina ľudí bez okolkov urobila.
verím jej, všetko jej poviem, vie o všetkých mojich láskach, problémoch etc., vydrží počúvať moje výlevy hnevu,radosti,depkárčenia, sme spolu každý deň (okrem víkendov), stačí že sa na seba pozrieme a vieme, na čo tá druhá myslí, funguje medzi nami neskutočná telepatia a vždy, ako naschvál, sme zamilované do toho istého chlapca a dalo by sa tu toho vypisovať ešte veeeeeeeľa jednoducho človek, pri ktorom som sama sebou ..
momentálne sme sa už polroka nevideli. každý si žije svoj život, sem tam si pošleme list, sem tam mail, potom sa stretneme a veľmi intenzívne prežijeme každú sekundu. nepotrebujeme niekedy ani slová, len vydávame zvuky. a rozumiem jeho gestám.
asi na mňa budú ľudia pozerať divno, keď napíšem, že podľa mňa s mojou najlepšiou kamarátkou sme sa zatiaľ naživo rozprávali asi 10 minút maximálne (aj to možno preháňam) a to sa poznáme skoro 2 roky :/ NO A ČO !
Um... chodili sme spolu na strednú, aj keď sme sa videli celý deň v škole, doma na icq sme prekecali aj tak celé popoludnie
vedeli sme kecať aj o hlúpostiach, o ničom, smiať sa na každej sprostosti, mali sme ten istý humor, tie isté nápady, kedykoľvek tá druha čokoľvek potrebovala, tá bola hneď nablízku a upokojovala ju hoci aj hodiny, ak bolo treba, páčili sa nám rovnaké veci a sakra mi chýba
Najlepší kamoš, to je hentá osoba, ktorá ma pochopí, nech spravím akúkoľvek somarinu. Nemusím si pred tým dávať pozor na to, čo poviem, dôverujem tomu a mám to rada. A ešte veľa vecí, ktoré sa mi nechce vypisovať
S mojou najlepšou kamoškou sa poznáme od prvého ročníka na gympli. Nechodíme už spolu do školy, ale nikdy sme sa neprestali stretávať. Počas semestra si na seba vždy raz za týždeň ten čas nájdeme. Sme si strašne blízki, povieme si všetko (jasné, sú aj veci, čo si človek nechá len pre seba). Čo sa vzťahov týka, rodiny a tak, rozoberáme ich donekonečna, takisto aj všelijaké serióznejšie témy, ale aj totálne sprostosti, až sa sami na sebe smejeme, že nám riadne jebe. Zažili sme spolu všeličo. Opití sme sa navzájom zachraňovali, smiali sme sa ako diví, aj sme plakali. Za tie roky sme spoznali svoje slabé stránky a teraz máme úžasný vzťah. Založený je na pochopení. Proste sa navzájom chápeme a keď treba, dokážeme tomu druhému ustúpiť a nikdy sa na toho druhého neurážame. O tom to je. O pochopení.
@mm47 bolo to myslené skôr ako "ten, čo má debilné nápady" a druhý je "ten, čo v realizovaní hovadín nasleduje druhého ale uvedomuje si že je to hovadina"
neviem, nemám najlepšiu kamarátku...len pár celkom dobrých...a tá ktorú z nich považujem za najlepšiu o tom ani nevie a pomaly sa s ňou ani nevídam...čo už..
V podstate sme chodili, kým sme boli na rovnakej škole, ale to už sú roky. A myslím, že dôkazom stability tohto vzťahu je pravidelné prekonanie hádok o tom, ako oné a izé, ale proste.. poznáte ten pocit, keď si poviete: "S Tebou je to hrozné! ..ale bez Teba horšie.."? Tak takto to u nás funguje, asi .
Pre mna je najlepsi priatel frajerka. A hned po nej je druhy kamos, s ktorym sa sice teraz vidime mozno 2x do roka ale obcas aspon prehodime par slov cez fb/imessage. Mohlo by to byt castejsie ale tak..
@22 to je aky splech...pravidelne prekonanie hadok najlepsich poznam 14,15 a 9 rokov a ani s jednym som sa nehadal nikdy...a na opisanie by toho bolo vela...
od 5. ročníka na Zš mam najlepšiu kamarátku s ktorou som každý den a pozná ma lepšie ako hocikto iný. Aj do tiedy spolu stále chodíme.. a tak .. A ja som nervák strašný niekedy sa čudujem že sa so mnou vôbec baví
@dodol a ja sme spolu chodili do školky, aj na ZŠ a teraz aj na SŠ. sme stale spolu, častokrat ku mne dojde aj na viac dni... proste uplne najviac super hovoríme si všetko, dôverujeme si, povzbudzujeme sa....
Poznali sme sa v skolke ale vyzeralo ze nejde o nic vazne. To prave kamaratstvo zacalo az na zakladnej skole, odkedy som u nej travila viacej casu ako doma. Prekusali sme sa cez kade co, cez rozne situacie, koncerty, festivaly, moje zle dni, jej zle dni, plac aj obrovsky smiech. Prekonali sme aj krizu (skor ako krizu len obdobie skusky) 4 rokov, ked som sa na strednu odstahovala dakam do piac. Vzdy som si nasla cas ju navstivit a ona mna cez prazdniny. No a teraz je to rok co byvame spolu, kazdy den sme spolu, chodime spolu k doktorom, spolu jedavame, pozeram 5 proti piatim jej otcovi vravim sefe. Jej pes je mojim psom. Sme viac ako kamaratky, sestry, spolubyvajuce, spriaznene duse. Ak nemam stastie na chlapov, tak na najlepsieho priatela urcite. Ani jedna nie sme bezchybna ale bola by to dost nuda, keby ona nemala vzdy pravdu a ja som trepala len same mudre vety
Vravela som že nemám, ale v poslednej dobe som si uveodmila že asi aj áno. Chodili sme spolu do škôlky, základky, teraz aj na strednú. Intenzívne sa rozprávame asi od 9.ročníka na základke. Vie o mne fakt asi všetko, 100%jej dôverujem. Nie je to osoba, ktorá by ma ľutovala keď sa niečo deje, ale je to osoba, ktorá mi vynadá, aby som sa prebrala k životu. Keď jej pošlem nejaký sloh ona mi povie, že čo som tam za blbosti písala, že je to úplne mimo témy, ale že vie čo som s tm chcela povedať a že je to super alebo nahovno ak to je nahovno. V kopec veciach máme totálne odlišné názory a často sa snažíme jedna druhú presvedčiť o správnosti toho nášhu názoru. Skončí to tak ako to bolo, len si do života zoberieme nejaké múdrosti. Teší nás že sme lepšia ako tá druhá, ale pritom prajeme aj tej druhej nech má všetko super a nech jej to vyjde. Dávame si motiváciu aby sme neičo robili.. a tak
ako to tu čítam, zisťujem, že takú jednu osobu, v kt. sú skoncentrované také tie všetky "naj" nemám.. skôr by som povedala, že mám dobrých kamarátov, ale ani jeden nevie o mne všetko, niekto vie čosi, druhý zase niečo iné, ako zisťujem, asi ani v jednom nemám takú tú 100% istotu, že mu môžem všetko povedať
s najlepsouk mamaratkou mame taky vztah ze prideme do skoly,povieme si cau....v lavici sedi za mnou...sem tam prehodime par slov,zasmejeme sa....skonci sa vyucovanie,povieme si cau a do dalsieho dna o sebe nevieme..
hmmm podla toho co tu citam este aj v tomto som ina....ja s mojou naj kamoskou sme na takej urovni ako vy s niekym koho poznate mozno par tyzdnov...no co uz
Nechodím s ňou na tú istú strednú ale vždy ked sa cez prestávku nudím napíšem jej niečo typu:Ciao ma cherie,ako zabíjaš čas?potom si celé vyučovanie vypisujeme takéto iskrivé smsky zahrnajuce vsuvky mein liebe,mi amor,good looking a to som hetero ,piatky chodievame do kaviarne,na kofolu,po obchodoch alebo sa len tak poflakujeme po našej dedinke,mávame silné euforické záchvaty spolu,môžme sa rozprávať o hocičom a nie vždy to dáva zmysel ,máme niektoré spoločné platonické lásky a objavy,svoje slová,ktorým chápeme iba my a ostatní iba krútia hlavou,ako sme to môhli vymyslieť...navzájom si poradíme ako by sme to každá po svojom riešili,občas ked jej dojdu slová a niekoho sa hanbí,ja som ten kecálek a poriešim,ako najlepšie viem...robíme množstvo nezmyselných vecí,ktoré nám zmysel dávajú...
sme spolu na tej istej škole, sedím v tej istej lavici a sme spolu aj na intráku, život jej znepríjemňujem od piataku na základke občas žerie nervy ona mne, niekedy zase leziem na nervy ja jej ale klape nám to akurát občas cez víkend máme od seba pauzičku, jebačka moja
u mna je to partner ale mimo neho mam "stvorlistok" zien , ktore si smelo zasluzia byt nazvane priatelkami. Paradoxne , sme v kontakte menej , ale o to intenzivnejsie, aj ked sa dlhsie nepocujeme, mam pocit, ze to bolo len vcera .. a je medzi nami taka dovernost a hrejivost, ze si to bez nich neviem predstavit ... inac uz nejako velke priatelstva na oko nepestujem .. to co mam , je viac ako som si zasluzila ... a ja som za nich vdacna
Najlepšieho kamaráta momentálne nemám. Ale myslím si, že by to nemali byť až tak podobné povahy - potom by to bolo nudné, keby mali rovnaké myšlienky, názory. Takto si môžu všetko rozprávať zo svojho pohľadu a delil sa tak s tým druhým o svoje pocity. Nemuseli by sme byť spolu stále, len aby som vedela, že je pri mne, aj keď ho nevidím .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
It is you; a virus,
My mind was constructed to see this universe as poison,
An immortal machine of pure energy,
This is my perception; it is your oblivion,
This is my perception,
It is you; a virus,
Perfection and harmony will only exist with no destroyer and no creator,
This is my perception; it is your oblivion,
It is your oblivion,
a je slávny, musím sa ho držať ako priateľa!
@zuzki11
vedeli sme kecať aj o hlúpostiach, o ničom, smiať sa na každej sprostosti, mali sme ten istý humor, tie isté nápady, kedykoľvek tá druha čokoľvek potrebovala, tá bola hneď nablízku a upokojovala ju hoci aj hodiny, ak bolo treba, páčili sa nám rovnaké veci a sakra mi chýba
Prejavuje sa to tak že mame gay reči ako najlepsi kamaráti
ah
Tagovať to nebudem, nech mi to niekto neukradne
A okrem toho, načo aj...
občas mi lezie na nervy, keď leziem ja jej , tak ju provokujem ešte viac
ale všetko si hovoríme , každý deň sme spolu aj keď býva v inej dedine
@mm47 bolo to myslené skôr ako "ten, čo má debilné nápady" a druhý je "ten, čo v realizovaní hovadín nasleduje druhého ale uvedomuje si že je to hovadina"
To skor s bratom som na tom tak , ze on ma a ja ich realizujem
vie, že mi o polnoci môže poslať smsku typu: Michalovi v Pelíškoch táhlo na 15 alebo 16 let? alebo ma prísť navštíviť o štvrtej ráno a ja sa poteším