Premyslal som, co si dnes vecer pozriem a v suvislosti s tym mi napadla otazka - aky je vas najoblubenejsi film? Nemusi byt dokonaly, ani nemusi mat vysoku umelecku hodnotu, ale napr. ma hodnotu pre vas. Nieco ste v suvislosti s nim zazili, pre nieco ste
3:10 to Yuma.
Lebo to je popravde jediný filmový western, ktorý ma oslovil. A jeden z mála westernov založených na reálnom základe. Žiadna z postáv tam nie je dokonalá, so žiadnou z nich by ste sa pravdepodobne nechceli kamarátiť. A pekne ukazuje, ako ľudia bežne zlyhávajú. A má super koniec. @vsetkymenaboliobsadene aj by som ti napísala, že si to máš pozrieť, ale myslím že sme to spolu videli asi dvakrát.
Hitman: Agent 47 s Timothy Olyphantom a buduci tyzden idem na Hitman s Rupertom Friendom už ked som objavila všetky hry, tak sa mi to zapáčilo a je to take akčne, akurat pre mňa.
+ nejaky nahodny vyber filmov, z ktorych som bola v pici, a/alebo som ich videla velakrat: V for Vendetta, The Imitation Game, Sleepy Hollow, The Wall (to je ale uplne tazke pozeranie imho), Mary and Max, Ako si vycvicit draka ( :- , Impromptu, LOTR a hobiti, ale to treba maratonovat
@narazuvzdornaa aha, tak to nič
a s tým členom je to ešte vtipnejšie! i keď ja s mojim humorom som sa najviac smial na tom, že to znie ako lemur, ale nevadí
ale keby ste niekto vedel, kde sa dá zohnať tá sartroitovosť sfilmovaná, tak mi prezraďte, ďakujem!
@mcvpn som si musela vygoogliť čo je to slasher a nie, neni to slasher je to taký typický americký film, s dobrým koncom... tak trochu možno komedia ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Potom ale dalsia topka uplne ineho zanru je pre mna stoparov sprievodca galaxiou (len si musim knihy precitat este)
potom filmy od burtona a disneyovky, lebo mi pripominaju detstvo
her, american beauty, coming to america, jursky park, tarantinove filmy, par veci od woodyho allena, atd. nemam ziaden taky, ze uplne najoblubenejsi.
Trailery sa mi nechce hladat
Trailer nepridám, lebo tu mám blokovaný yt
Dodatok
Lebo to je popravde jediný filmový western, ktorý ma oslovil. A jeden z mála westernov založených na reálnom základe. Žiadna z postáv tam nie je dokonalá, so žiadnou z nich by ste sa pravdepodobne nechceli kamarátiť. A pekne ukazuje, ako ľudia bežne zlyhávajú. A má super koniec.
@vsetkymenaboliobsadene aj by som ti napísala, že si to máš pozrieť, ale myslím že sme to spolu videli asi dvakrát.
vzdy hovorim, ze pre mna je naj Sleepy Hollow aj ked neviem..
-dominic deccocco ....-bravo!
celkovo milujem vsetky tarantinovky
+ nejaky nahodny vyber filmov, z ktorych som bola v pici, a/alebo som ich videla velakrat: V for Vendetta, The Imitation Game, Sleepy Hollow, The Wall (to je ale uplne tazke pozeranie imho), Mary and Max, Ako si vycvicit draka ( :- , Impromptu, LOTR a hobiti, ale to treba maratonovat
» www.csfd.cz/film/230220-fig...
» www.csfd.cz/film/164-neprit...
asi top 3
Neee sak toto psycho od floydov myslim
a s tým členom je to ešte vtipnejšie! i keď ja s mojim humorom som sa najviac smial na tom, že to znie ako lemur, ale nevadí
ale keby ste niekto vedel, kde sa dá zohnať tá sartroitovosť sfilmovaná, tak mi prezraďte, ďakujem!
inak je viac takých filmov ktoré mám veľmi rada.... samozrejme HP všetky časti ale inak napríklad Nedotknuteľní alebo Posledné Vianoce
sa už teším :happy: :
» kultura.zpravy.idnes.cz/trailer-martan-...
a vlastne všetky tarantinovky asi
+ imaginarny obraz diane arbus
A AMELIEEE !!