@antifunebracka velmi ti gratulujeme, ze si nasiel jednu definiciu, ktora vyhovuje tvojmu nazoru nacoz s tebou prisiel suhlasit tvoj fake a ptm si si vyhonil. Podla mna je to nie len ze tvoj najvacsi uspech, ale najvacsi uspech v historii ludstva!
Ked som bol mladsi, rodicia mi hovorili, aby som siel na nejaku ucnovku, lebo tazsiu skolu vraj nezvladnem.
Nepocuvol som. Od 17r sa zivim sam. Podarila sa mi vyska a aj kariera je fajn. Platovo / seniorne som na tom o trochu lepsie, nez priemer v mojom veku.
3.miesto na 1. ročníku Ceny Edwards 2016 a stavbu domu a ešte len prídu nejaké veci, hlavne osamostatnenie, chlap, deti (viac ks, keďže pochádzam z jedináčikovskej dynastie, vyzerá to miestami ako v Číne), napísať knihu (problematiku si zatiaľ nechávam pre seba) a podnikať (tiež pre seba)
za svoj jediný úspech považujem pomerne úspešnú integráciu napriek sluchovému hendikepu (obojstranná ťažká strata sluchu), aj keď samozrejme má pre mňa niekoľko obmedzení, ale naučila som sa s nimi fungovať
@skvrnka@danerine dnes ma akurat zacalo boliet vnutorne ucho a uvedomila som si, ze by som to nezvladla keby pridem o sluch, a nemozem dalej pocuvat hudbu... drzte sa baby
@staphylococcus Môj fejk? Ak takto pristupuješ ku všetkým svojim "faktom", že si ich vymyslíš a potom prezentuješ ako pravdu, taxa ani nedivím, že sa tak často mýliš. A áno, to, že som linkol 2 zdroje na oficiálne kodifikovanú slovenčinu, z nich robí dosť hodnovernú definíciu ale môžeš dať lepšiu lolol
@antifunebracka priamo pri povodnom statuse som postovala 2 linky, ktorymi podkladan tvrdenie, ze to nie su vyznamovo rovnake slova. A hej, velmi silno predpokladam, ze tamto je tvoj fejk, tak kokotno sa tu nikto iny nevyjadruje.
@staphylococcus Nevidím žiaden dôvod, prečo by tvoje pdf malo byť nadradené mojej oficiálnej kodifikačnej príručke. Ja tu žiaden fejk nemám, takže tento tvoj pokus dopadol ako neúspešný experiment. A sranda počúvať práve od teba o kktnom vyjadrovaní - najmä keď mi lajkuješ každý 2. status A celá táto hádka je práveže kktina
Velmi by som chcel získať večný posmrtný život s Bohom v nebi, po tom najviac túžim. Najväčší životný úspech považujem to ked som sa stal kresťanom, škoda len že mám veľa hriechov ktoré mi bránia byť tým pravým kresťanom. Prosím modlite sa za mna aby som už viac nepodlahol hriechom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
magister
prejdená hrebeňovka Polonín a Trnavská stovka
Hm, chýba tomu niečo
A Cupid!
Neviem, nezvyknem sa inak cítiť ktovieako úspešne
loteriu sa mi vyhrat nepodarilo, nic fascinujuce som nezazila ani nevytvorila. takze jedine to, co dlhodobo budujem.
Nepocuvol som. Od 17r sa zivim sam. Podarila sa mi vyska a aj kariera je fajn. Platovo / seniorne som na tom o trochu lepsie, nez priemer v mojom veku.
za svoj jediný úspech považujem pomerne úspešnú integráciu napriek sluchovému hendikepu (obojstranná ťažká strata sluchu), aj keď samozrejme má pre mňa niekoľko obmedzení, ale naučila som sa s nimi fungovať
#kdejesisi
A celá táto hádka je práveže kktina